تحولات لبنان و فلسطین

اراک- مدیرکل میراث فرهنگی استان مرکزی گفت: اشتغالزایی روستایی از درجه اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، از این رو تیم کارشناسی سفرهای یک روزه ای را به تمام شهرستان های استان دارند و با دهیاران، کارآفرینان و بخشداران هر شهرستان به صورت جداگانه جلسات توجیهی برگزار می کنند تا بتوان پتانسیل های هر روستا را برای اشتغال آفرینی بررسی و بسته های کارشناسی را در خصوص هر کدام ارائه داد.

میراث فرهنگی استان مرکزی اجرای طرح اشتغال فراگیر روستایی را آغاز کرد

 به گزارش قدس آنلاین به نقل از میراث فرهنگی استان مرکزی، سیدمحمد حسینی با اعلام این خبر گفت: به دلیل اهتمام جدی ریاست جمهوری در خصوص اشتغال، ابلاغ بخشنامه اشتغال فراگیر توسط معاون اول رییس جمهوری و همچنین تفاهم نامه ای که بین سازمان میراث فرهنگی کشور و معاونت امور روستایی ریاست جمهوری در ابتدای سال جاری منعقد شد، اداره کل میراث فرهنگی استان مصمم شد با مراجعه مستقیم معاونین سه حوزه کاری به تمام شهرستان های استان و ایجاد جلساتی به همراه بخشدار مرکز، بخشداران، دهیاران و کارآفرینان، پتانسیل های هر شهرستان و روستا را بررسی و بسته های اشتغال آفرینی متفاوتی را ارائه کند تا بتوان رهگشایی برای جویندگان شغل بود.

وی ادامه داد: تاکنون معاونین اداره کل به دو شهرستان آشتیان و کمیجان مراجعه کرده و با برگزاری جلسات روند اجرای این طرح را آغاز کرده اند و طبق جدول برنامه ریزی در تمام شهرستان های استان چنین جلساتی را برگزار خواهند کرد.

او همچنین اظهار کرد: در جلسات برگزار شده در دو شهرستان مقرر شد تا دهیاران با جمع آوری اطلاعات روستاها در خصوص توانمندی ها و پتانسیل های موجود در حوزه استحفاظی خود، معاونین و کارشناسان میراث فرهنگی استان را در پیشبرد هدف ایجاد اشتغال در سه حوزه اداره کل یاری کنند.

سرپرست معاونت صنایع دستی استان نیز در خصوص این طرح توضیح داد: هدف از اجرای این طرح به عنوان نمونه آن است که اگر در روستایی کارگاه صنایع دستی در حال فعالیت است، در صورت دارا بودن مجوز با اعطای تسهیلات حمایتی و در صورت نداشتن آن با ایجاد انگیزه برای فعالیت رسمی هنرمندان این عرصه را در مسیر اشتغال آفرینی هدایت کنیم.

قاسم کاظمی گفت: در خصوص دو معاونت دیگر اداره کل نیز روند به همین صورت است و تلاش اداره کل میراث فرهنگی استان در راستای اشتغال روستایی تا تحقق اهداف پیش رو با سرعت ادامه خواهد داشت.

او در پایان گفت: ایجاد اقامتگاه های بوم گردی، خانه مسافر، کارگاه های صنایع دستی، بازارچه های صنایع دستی، سفره خانه های سنتی از پیشنهاداتی است که اداره کل به کارآفرینان و جویندگان شغل پیشنهاد می دهد و در حمایت از آنان برنامه های و پکیج های مشخصی را ارائه می دهد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.