تحولات لبنان و فلسطین

«چای» نوشیدنی سرشار از آنتی اکسیدان‌هاست که اثر محافظتی در برابر بیماری‌های قلبی و سرطان دارد.

قدس آنلاین- «چای» نوشیدنی سرشار از آنتی اکسیدان‌هاست که اثر محافظتی در برابر بیماری‌های قلبی و سرطان دارد. اما گروهی از پژوهشگران بتازگی دریافته‌اند که این نوشیدنی گرم می‌تواند خطر ابتلا به «گلوکوم» یا «آب سیاه» را کاهش دهد. این بیماری مهم‌ترین عامل نابینایی در دنیاست.

در باره تأثیر مصرف چای و کاهش خطر ابتلا به آب سیاه، پژوهشگران وضعیت سلامتی و بخصوص آزمایش‌های مربوط به بینایی بیش از ۱۶۰۰ خانم و آقا را بررسی کردند. به طور کلی، ۸۵ نفر (پنج درصد) این افراد مبتلا به آب سیاه بودند. در این پژوهش مقدار مصرف نوشیدنی‌های کافئین دار و بدون کافئین نیز طی سال پیش از مطالعه مورد توجه بود.

نتایج نشان داد احتمال ابتلا به آب سیاه در افرادی که روزانه این نوشیدنی گرم را مصرف می‌کردند ۷۴ درصد کمتر است. البته این تأثیر در مورد قهوه و چای سرد مشاهده نشده است.  

ترجمه/ مریم سادات کاظمی

منبع: روزنامه قدس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.