به گزارش قدس آنلاین به نقل از شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲، سید محمد جعفری در جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان جویبار با اشاره به اینکه به ازای هر ۱۳۰۰ نفر یک نانوایی در مازندران وجود دارد، اظهار کرد: ساختار نانوایی ها باید اقتصادی شود.
وی با بیان اینکه نانوا نباید دغدغه معیشتی داشته باشد، افزود: هر نانوایی جدید دو نانوایی دیگر را از مدار اقتصادی خارج می سازد.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۲ کشور به رتبه بندی خبازی ها اشاره کرد و گفت: ۷۸ درصد واحدهای خبازی شهرستان جویبار درجه ۴ هستند و این موضوع برای شهرستانی که قطب کشاورزی بوده، زیبنده نیست.
جعفری با بیان اینکه اولین صادرات آرد از استان مازندران و از گندم تولیدی شهرستان جویبار صورت پذیرفت، اظهار داشت: کارخانه آرد نمونه جویبار آغازگر صادرات آرد از استان مازندران به کشور عراق بود.
وی با بیان اینکه اولویت اول کارگروه آرد و نان شهرستان جویبار باید ارتقای درجه واحدهای خبازی باشد گفت: آموزش خبازان، نوسازی و بهسازی واحدها، سهم مهمی در ارتقای درجه واحدهای خبازی خواهد داشت.
نظر شما