قدس آنلاین- گروه استان ها- اکبر بابایی مفرد: شاید کارتون دوقلوهای افسانه ای را به خاطر داشته باشید، کارتونی که یک دختر و پسر دوقلو به طور همزمان در یک ساعت و یک مکان متولد شدند، حالا حکایت برجهای دوقلوی خرم آباد است.
آن دوقلو، هفت قدرت عجیب داشتند، که دو مورد آن چندان بی شباهت به قدرت مدیران، نمایندگان و کسانی که در راس امور هستند، نیست.
قدرت فریب:
همان قدرتی که برخی افراد در جایگاه نامزدهای شورای شهر، نمایندگان مجلس و حتی ریاست جمهوری از خود بروز میدهند و با فریب عموم به مقاصد خود میرسند و خرشان که از پل گذشت همین مردم را به کل فراموش میکنند.
قدرت دیوار:
همین منتخبین من و شما چه راحت بعد از انتخاب شدن بی آنکه بدانند مردم پلکان ترقی آنها بوده اند دیواری بین خود و مردم ایجاد میکنند که چهار و گاهاً هشت سال حایل بین آنها و مردم است.
کمی ذهن خود را از برنامه کودک دهه ی هفتاد دور کنید و یک دنیای واقعی با افراد و افکار واقعی را تجسم کنید، دوقلوهای داستان ما آدمیزاد نبوده بلکه یک پروژه ساختمانی را شامل میشوند.
برجهای دوقلوی کیو؛ که به گفته دست اندرکاران آن، بزرگترین پروژه تجاری - مسکونی غرب کشور محسوب میشود، موضوع داستان واقعی است.
پروژهای که با سرو صدای فراوان و در میان موج گستردهای از تبلیغات آغاز به کار کرد و پیمانکاری به ظاهر قدر بعد از یک دهه رکود آن را به جریان انداخت، حالا به مرحله ای رسیده که زمختی آن عقل و هوش و فکر و ذهن هر شهروندی را می خراشد، اخیراً هم شنیده شده که شاید برج های دوقلو در میان بدهی های میلیاردی شهرداری به مجری طرح فروخته شود.
هر چند که شرکت پیمانکار، طرحهای به مراتب بزرگتر از برجهای دوقلو را در مناطقی از کشور اجرا کرده و در حال اجرا دارد اما بنا به ادعای نماینده ی کارفرما هیچ پروژه ای در طول عمر فعالیت این شرکت نیمه کاره رها نشده و تمامی آنها به بهره برداری رسیدهاند، اما گویا این داستان در لرستان با همه نقاط ایران از زمین تا آسمان تفاوت دارد و اینجا را باید سرزمین پروژه های راکد و نیمه تمام لقب داد.
پروژه برج های دوقلوی خرم آباد از اوایل سال ۹۴ با مشارکت ۲۵ درصدی شهرداری خرمآباد و ۷۵ درصدی گروه سرمایهگذاری عمران و ساختمان معین کوثر آغاز و در دست احداث میباشد، قرار بر این بود در مهر ماه۹۷ به بهره برداری برسد، وعدهای که در این برهه ی زمانی و با توجه به روندی که در ساخت آن مشاهده میشود، بعید به نظر میرسد.
با اشارهای به مشخصات این طرح، پروژه برجهای تجاری مسکونی کیو در شمال خرمآباد در زمینی به مساحت ۱۷ هزار و ۳۰۰ مترمربع با زیربنای ۱۵۸ هزار مترمربع و ۳۰ طبقه، مرتفعترین پروژه مسکونی در لرستان است.
این برجها دارای سالن اجتماعات و کنفرانس، کافی شاپ و رستوران، سالنهای ورزشی، مرکز خرید و محوطهسازی طراحی شده اند.
هر برج دارای ۳۰ طبقه بوده و بخش مسکونی آنها با ۳۵۴ واحد ۱۲۰، ۱۵۰، ۱۹۵، ۲۰۰ و ۲۰۵ متری طراحی شده است، اما با معرفی مشخصات این طرح و پیشرفت فیزیکی آن آیا در یک سال آینده مردم خرم آباد میتوانند شاهد تکمیل و افتتاح آن باشند؟!
تکمیل و افتتاح این پروژه در شهر خرم آباد حالا دیگر جزیی از محالات تلقی میشود، کم کم باید آن را به ناوگان پروژه های راکد و رنگ پریده لرستان اضافه کنیم.
پروژهای که از زمان استاندار و شهردار سابق آغاز به کار کرد احتمال میرود به مانند بام خرم آباد چون که منتسب به دهمرده بود و به حال خود رها شد، این پروژه هم سر از گودال بهارستان درآورد.
بزرگترین پروژه تجاری مسکونی غرب کشور که در صورت بهره برداری میتوانست بخشی از بیکاری جوانان این شهر را برطرف نماید در پاس کاری مسئولان سرگردان است و گویا کسی پیدا نمیشود سرپرستی این دوقلوهای یتیم را بر عهده بگیرد!
نظر شما