به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی شرکت پخش فرآورده های نفتی گیلان، وی گسترش فعالیت صنایع تبدیلی چوب و تقویت ظرفیت کارخانجات استان را مهم ارزیابی کرد و عنوان کرد: با توجه به سرمایه گذاریهای انجام شده، برخی از کارخانه داران به نحوی باید موضوع را مدیریت کنند که باعث کاهش قیمت تمام شده شود و مزیت رقابت پذیری مناسبی در فرآیند تولید محصولات فراهم گردد.
دلق پوش در ادامه افزود: خروجی کار باید این باشد که پس از مراحل کاشت، داشت و برداشت، مرحله فرآوری صنعتی نیز مد نظر قرار گیرد تا شاهد رونق اشتغال در استان باشیم و نیاز اصلی بخش صنعت نیز تامین گردد.
وی با اشاره بر بلااستفاده ماندن برخی از اراضی مستعد ملی، اضافه کرد: مسئله اصلی این است که باید به قابلیت های داخلی خودمان تکیه کنیم و با توجه به پتانسیل بسیار خوبی که از لحاظ منابع طبیعی و اقلیمی در استان داریم، بتوانیم بیشترین استفاده را این ظرفیت با حفظ رعایت مسائل زیست محیطی داشته باشیم.
دلق پوش اظهار داشت: اگر از قبل آینده نگری کرده و کار زیربنایی درستی انجام بدهیم و در کنار آن از مشوق هایی برای سرمایه گذاری در صنایع سلولزی بهره ببریم؛ یقیناً می توانیم در آینده نزدیک گیلان را با توجه به تولید کنونی ۶۵۵ هزار متر مربع صنایع چوبی و پیش بینی تولید ۸۸۱ هزار متر مربع، به عنوان قطب سلولزی کشور معرفی کنیم.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان همچنین افزود: کارخانجات می بایست از ظرفیت اشتغال زارعین محلی در زراعت صنعتی چوب استفاده نمایند ولی نباید برای صنعت شرط گذاشت که زارعین چوب را به آنها ندهند و این بحث نباید انحصاری باشد.
در ابتدای نشست، آرش فرزام صفت، مدیر کل هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان، هدف از این نشست را کمک به توانمندسازی چرخه تولید صنایع سلولزی استان گیلان عنوان کرد و گفت: استاندار نیز بر اجرایی شدن این موضوع تاکید داشته اند و ما نمی خواهیم زمین های منابع طبیعی در قطعات کوچک به طور موقت واگذار شود لذا باید شرایط خاصی برای ورود صاحبان صنایع با همراهی شرکت های متخصص در زراعت چوب فراهم گردد.
نظر شما