به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی استانداری، محمدعلی طالبی در نشست کارگروه ارتقای امنیت اجتماعی که با موضوع مبارزه و پیشگیری در حوزه اعتیاد برگزار شد؛ اظهار داشت: در حوزه مواد مخدر و در بحث پیشگیری و درمان و مقابله باید بیش از گذشته کار و تلاش کنیم.
وی افزود: طرح شناسایی پاتوقها و اماکن پرخطر و معتادان تزریقی اجرایی میشود و امید است با ایجاد مراکز دی.آی.سی و همکاری گروههای فعال، تشکلها و دستگاههای مربوطه وظایف و مسئولیتهای این حوزه با شناخت دقیقتری دنبال شود.
این مسئول با تأکید بر توجه بیشتر به ابعاد پنهان و ناپیدای مواد مخدر تصریح کرد: برخی آمارها و وضعیتها در دسترس است و بخش زیادی از آن را در دسترس نداریم و پنهان از دیده مردم و مسئولان است.
معاون استاندار یزد بابیان اینکه معتادان تزریقی مشکلات بیشتری را نسبت به دیگر معتادان برای جامعه ایجاد میکنند؛ گفت: بحث دستیابی به اطلاعات و آمار کامل و جامع نسبت به شیوع مصرف مواد مخدر و تعداد مصرفکنندگان امری مهم است ، البته لازم است برنامهای که دنبال میشود در سطح کشور نیز اجرایی گردد تا بتوانیم مقایسهای بین استان و سایر مناطق کشور داشته باشیم.
وی بابیان اینکه اهداف اجرای طرح شناسایی پاتوقها و اماکن پرخطر و معتادان تزریقی اجرایی میشود گفت: شناسایی پاتوقها و مکانهای مهم تجمع مصرفکنندگان در استان و برآورد جمعیت مصرفکنندگان تزریقی نیز لازم و ضروری است.
طالبی مهمتر از شناخت پاتوقها و افراد را اقدامات پس از آن برشمرد و ابراز امیدواری کرد که با ایجاد مراکز دی.آی.سی و همکاری گروههای فعال، تشکلها و دستگاههای مربوطه وظایف و مسئولیتهای این حوزه با شناخت دقیقتری دنبال شود.
معاون استاندارخاطرنشان ساخت: باید از ظرفیت دستگاهها برای پیشگیری از اعتیاد استفاده کنیم و دستگاهها باید با همکاری یکدیگر در زمینه پیشگیری، درمان و مقابله با مواد مخدر برنامهریزی کنند تا از گرایش افراد به مصرف مواد مخدر جلوگیری شود.
نظر شما