به گزارش قدس آنلاین، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، شهلا جودت اظهار کرد: بامیه دارای فیبر غذایی بالایی است و اجازه نمی دهد سرعت قند خون افزایش یابد.
وی افزود: فیبر بامیه به دلیل باند شدن با نمک های صفراوی و اسیدهای چرب موجب کاهش کلسترول و هایپر لپیدمی خون می شود بنابراین به بیماران قلبی و دارای چربی خون بالا توصیه می شود.
جودت تصریح کرد: بامیه دارای ماده لزجی است که به دفع مواد زاید در سیستم گوارشی کمک می کند بنابراین بهترین انتخاب برای پیشگیری و درمان یبوست است.
وی اظهار داشت: مصرف این سبزی پر خاصیت از ابتلا به بیماری هایی نظیر بواسیر و دایورتیکولیت به شدت جلوگیری می کند.
مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد خاطرنشان کرد: همچنین با مصرف منظم بامیه می توان از بالا رفتن کلسترول بد پیشگیری کرد.
نظر شما