به گزارش قدس آنلاین، مجتبی میرحسینی اظهار کرد: استان سیستان و بلوچستان در یازدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته تهران ظرفیت های متفاوتی با نگاه به نوروز ۹۷ و برگزاری نوروز متفاوت ارائه کرد.
وی گفت: این اقدام نقطه آغازی برای شناخته شدن غذاهای محلی و میوه های استان و درج شدن در منوی سفره خانه های سنتی و واحد های بوم گردی می باشد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان بیان کرد: استقبال بازدیدکنندگان در روز اول نمایشگاه از غرفه غذاهای سنتی و میوه ها، بسیار زیاد بود و این مولفه مهم، دلیل سفر هموطنان ایرانی به سیستان و بلوچستان شده است.
منبع: فارس
نظر شما