تحولات منطقه

یزد - فرماندار یزد گفت: متأسفانه در سال‌های گذشته ذائقه مردم از غذاهای سنتی به سمت فست فودها رفته است که این زمینه را برای افزایش انواع بیماری‌های ناشی از مصرف این غذاها فراهم نموده و ضرورت دارد نظارت جدی‌تر بر نحوه عرضه این واحدهای شهرستان یزد صورت پذیرد.

ذائقه مردم از غذاهای سنتی به سمت فست فودها رفته است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش خبرنگارقدس آنلاین ، مصطفی سالاری صبح یک شنبه در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان در گفتگو با خبرنگاران بابیان اینکه موضوع پیشگیری در اولویت مباحث مرتبط با بهداشت و سلامت مدنظر بوده اظهار داشت: با توجه به اینکه تقریباً اکثر اقشار جامعه و خصوصاً کودکان، نوجوانان و جوانان در گروه مصرف‌کنندگان عمده فست فودها قرار دارند، ضرورت دارد نظارت جدی‌تر بر نحوه عرضه این واحدهای شهرستان یزد صورت پذیرد.

وی افزود: پیشگیری تنها اختصاص به اقدامات دستگاه‌های اجرایی نیست بلکه به‌منظور ارتقاء سطح سلامت و بهداشت جامعه نیازمند تعامل و همراهی جامعه خیرین و سازمان‌های مردم‌نهاد هستیم.

این مسئول با مهم دانستن نقش سازمان‌های مردم‌نهاد در حوزه بهداشت و سلامت جامعه گفت: حمایت از توسعه کمی و کیفی سازمان‌های مردم‌نهاد از مهم‌ترین رویکردهای دولت بوده، چراکه سمن‌ها نقش مهمی را درتوسعه فعالیت‌های سیاسی و اجتماعی می‌توانند داشته باشند

سالاری تصریح کرد: دردنیای امروزمساله تغذیه و رابطه آن با سلامتی و بهداشت بدن اهمیت اساسی یافته است، زیرا پایه و بنیان یک زندگی موفّق و سرشار از تلاش و سازندگی را تشکیل می‌دهد.

فرمانداریزد با اشاره به دستور کار جلسه مبنی بر روند رو به گسترش ایجاد واحدهای عرضه انواع فست فودها درسطح شهرستان ابرازداشت: متأسفانه در سال‌های گذشته ذائقه مردم از غذاهای سنتی به سمت فست فودها رفته است که این زمینه را برای افزایش انواع بیماری‌های ناشی از مصرف این غذاها فراهم نموده است.

رئیس شورای سلامت و امنیت غذایی شهرستان خواستار هماهنگی بین دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط نظیر سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتاق اصناف به‌منظور طرح و برنامه برای تعیین نیاز شهرستان به این واحدها و همچنین نظارت جدی بر عملکرد موجود شد.

وی تصریح کرد: غذای سالم و به عبارت بهتر تغذیه سالم یکی از مهم‌ترین و شاید اساسی‌ترین راه دستیابی به‌سلامت جسم است گرچه درارتقاء سلامت روان نیز بی‌تأثیر نیست.

فرماندار ضرورت اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی به اقشارمختلف مردم در رابطه با ضررو زیان‌های مصرف بی‌رویه فست و فودها را یادآور شد و خاطرنشان ساخت :آموزش‌وپرورش به‌عنوان یکی از بزرگترین نهادهای اجتماعی می‌تواند با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و مرکز بهداشت در این زمینه نقش‌آفرین باشد.

 شناسایی اغذیه‌فروشان فاقد پروانه کسب و مجوز و برخورد قانونی با آنها، برگزاری جلسات آموزشی با متصدیان اغذیه‌فروشی باهدف ارتقاء سطح سلامت و کیفیت مواد غذایی، اطلاع‌رسانی به اقشار مختلف مردم و به‌ویژه دانش آموزان درزمینه مواد غذایی سالم و نقش آن در ارتقاء سلامت، برآورد هزینه اعتبار موردنیاز برای پیشگیری از بیماری ایدز توسط مرکز بهداشت جهت پیش‌بینی در بودجه سال آینده توسط فرمانداری و بازدید و آموزش باهدف شناسایی افراد در معرض ابتلا و پیشگیری از بیماری ایدز از مهم‌ترین مصوبات این جلسه بوده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.