وداع با آقای شهید ایران

معاون امداد مستضعفان آستان قدس رضوی از اجرایی شدن ۷۰ طرح محرومیت‌زدایی در استان خراسان جنوبی خبر داد.

۷۰ طرح محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی اجرایی می‌شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، مصطفی خاکسار قهروردی با بیان این خبر افزود: ۷۰ طرح محرومیت‌زدایی در سه دهستان محروم بندان شهرستان نهبندان، لانو شهرستان سربیشه و گزیک شهرستان درمیان با مشارکت قرارگاه ثامن الائمه(ع) اجرا خواهد شد.
وی احداث بند خاکی و سیل بند، کمک به تعمیر، تکمیل و احداث مساجد، احیا و مرمت قنات‌ها و کانال‌های آب‌رسانی، احداث یا تکمیل غسالخانه، مرمت و نوسازی مدارس و ترمیم مزار شهدا را از جمله این طرح‌ها برشمرد.
معاون امداد مستضعفان آستان قدس رضوی در ادامه مرمت و تعمیر منازل مسکونی محرومان، احداث و تکمیل کتابخانه، احداث سرویس بهداشتی و حمام در منازل و احداث سرویس بهداشتی مدارس و مساجد را از دیگر طرح‌های محرومیت‌زدایی آستان قدس رضوی رضوی در این استان معرفی کرد.
خاکسار با بیان اینکه خراسان جنوبی در زمره استان‌های محروم کشور قرار دارد، عنوان کرد: آستان قدس رضوی با هدف تأمین زیر ساخت‌های توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در مناطق محروم اقدام به اجرای طرح‌های مختلفی محرومیت‌زدایی در این استان کرده است.

منبع: آستان نیوز

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha