تحولات منطقه

یک دیپلمات پاکستانی اعلام کرد که مقامات پاکستانی درخواست آمریکایی ها مبنی بر تسهیل ورود برخی افراد به خاک ایران به دنبال اغتشاشات دی‌ماه گذشته را رد کرده اند.

افشای پشت پرده اغتشاشات دی‌ماه در ایران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، یک دیپلمات پاکستانی اعلام کرد که آمریکایی ها در پی اغتشاشات دی‌ماه گذشته در ایران برای دامن زدن و بهره برداری از اوضاع، از مقامات پاکستانی درخواست کرد تا ورود بعضی افراد را به خاک ایران تسهیل کند و از آنها حمایت های لازم را به عمل آورد، که این درخواست با پاسخ قاطع مقامات پاکستانی مواجه شد.

این دیپلمات پاکستانی با اشاره به سیاست های تنش‌زای آمریکا در منطقه افزود: روابط اسلام آباد و تهران برای ما امری مهم و راهبردی است و حاضر به تضعیف این روابط آن هم به دست خودمان نیستیم. و اسلام آباد در امور داخلی کشورهای همسایه به هیچ وجه دخالت نمی کند.

وی همچنین درخصوص این مسئله که آیا از کشورهای دیگر نیز چنین درخواستی شده است یا نه، اظهار بی اطلاعی کرد.

سفیر آمریکا در اسلام آباد، این درخواست آمریکایی ها را به مقامات پاکستانی، منتقل کرده است. 

منبع: پاکستان تریبون

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha