تحولات لبنان و فلسطین

قدس انلاین : مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی با اشاره به اینکه «متاسفانه همه داروخانه‌های ما با بیمه‌ها مشکل شدید دارند»، گفت: تقریبا 10 میلیارد تومان از پولمان دست بیمه‌هاست.

10 میلیارد تومان از پول هلال احمر خراسان رضوی  دست بیمه‌هاست
مجتبی احمدی امروز در حاشیه مراسم بزرگداشت هفته هلال‌احمر در دانشگاه علمی و کاربردی جمعیت هلال احمر مشهد و در جمع خبرنگاران  در خصوص بودجه هلال احمر استان اظهار کرد: بودجه سال گذشته ما در کلیه بخش ها 58 میلیارد تومان بود. بخشی از این مبلغ بودجه داروخانه است که متاسفانه همه داروخانه‌ها با بیمه‌ها مشکل شدید دارند. ما تقریبا 10 میلیارد تومان از پولمان دست بیمه‌هاست. 
وی ادامه داد:این موضوع به شدت دارد به داروخانه‌های ما آسیب می‌زند زیرا نقدینگی ما را کاهش می‌دهد. داروخانه ‌های هلال احمر داروخانه مرجع برای همه بیماران خاص است ولی با این وضعیت که که نقدینگی بیمه‌ها هم مطلوب نیست حمایت بیمه‌ها از ما هم کاهش یافته است.
 مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی خاطر نشان کرد: بودجه امسال ما که تا چند وقت دیگر مشخص خواهد شد رشد 14-15 درصدی خواهد داشت. همچنین منتظر هستیم  تخصیص‌های  مواد 10 و 12 که بهترین و مشخص‌ترین کمک دولت به تجهیز جمعیت هلال احمر است از تهران ابلاغ شود.
9.2 از 100، شاخص آمادگی خانواده‌های ایرانی  در مقابل حوادث
احمدی عنوان کرد: شاخص آمادگی خانواده در مقابل حوادث در کشور 9.2 از 100 است. این شاخص در ژاپن 82 است.به‌دلیل این شاخص از دو سال گذشته اجرای طرح خادم را آغاز کرده‌ایم.  این طرح امسال با رشد 350  درصدی در 64 هزار خانوار انجام می شود. در این طرح داوطلبان به در منازل می‌روند و مخاطرات سازه‌ای و غیر سازه‌ای را با خانواده‌ها در میان می‌گذارند. البته این فقط یک تلنگر است و اقدامات ایمنی بعدی را خود خانواده‌ها با توجه به آموزش‌های ما باید انجام دهند.
مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی با بیان اینکه «شاخص آمادگی خانوار در مقابل بلایا متاسفانه جایگاه خوبی در کشور ندارد»، یادآور شد: اگر بعد از 5 سال اجرای طرح خادم  بتوانیم شاخص را به 30 برسانیم خیلی هنر کرده‌ایم. متاسفانه به مدیریت بحران در کشور ما نگاه جامعی وجود ندارد و هر بخش کار خود را می‌کند.
وی گفت: با توجه به بارندگی‌های اخیردر برخی شهرها همچون تربت حیدریه، نیشابور و به ویژه در کلات، قوچان و درگز آب گرفتگی داشته‌ایم. هنوز سیل مخربی که تلفات جانی داشته باشد گزارش نشده است.  تا کنون به 189 خانوار امدادرسانی برای آب گرفتگی انجام داده‌ایم.
احمدی ادامه داد: در ایام نوروز علی رغم افزایش سفرها کاهش 8-9 درصدی در حوادثی که مردم به ما مراجعه می‌کرده‌اند، داشتیم. 
وی خاطر نشان کرد: جمعیت هلال احمر خراسان رضوی 12 هزار عضو دارد که در سامانه نجات گری، داوطلبی و اعضای جمعیت حضور دارند و پرونده آنها ثبت شده است.  4400 فر نجات گر تخصصی داریم که در تیم‌های تخصصی ساماندهی شده‌اند.  در مجموع با احتساب اعضای دانش‌آموزی،  جوانان و اعضای داوطلب و امدادگران حدود 60 هزار نفر عضو داریم اما از این تعداد 20 هزار نفر اعضای بسیار فعال هستند که همیشه در کنار ما قرار دارند.
مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی افزود: نسبت حضور خانم‌ها به آقایان هم در جمعیت هلال احمر 55 به 45  است. اغلب خانم ها در سازمان جوانان و در سازمان داوطلبان فعالیت می‌کنند. ما جامعه زنان را مولد و تحت تاثیر قراردهنده سایر اعضای جامعه می‌دانیم. زنان در زمان حوادث بیشتر از همه آسیب‌پذیر هستند. ما نگاه ویژه‌ای به زنان داریم  وبه خدمات آنها کاملا نیازمندیم.  
وی تصریح کرد: یکی از مشکلات جدی ما  لوازم انفرادی و تخصصی نجاتگران  و تجهیز نبودن تمام آنها است.
احمدی با اشاره به اجرای طرح غنچه‌های هلال خاطر نشان کرد: این طرح برای افزایش سرمایه اجتماعی ،و کمک به افزایش تاب‌آوری اجرا می‌شود که بتوانیم فرهنگ ایمنی و خود امدادی را در ذهن کودک نهادینه کنیم و آنها بتوانند خودشان به عنوان یک تاب آور از حوادث پیشگیری کنند و در مقابل حوادث آمادگی داشته باشد.
مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی گفت: همیشه در هفته هلال احمر که از 18 تا 24 اردیبهشت  که مصادف با 8 می، زادروز مبتکر صلیب سرخ و هلال احمر است از خدمات نجات‌گران، داوطلبان ، امدادگران و جوانان جمعیت هلال احمر در سال گذشته تقدیر می‌شود. در مراسم امروز هم از 100 نفر تقدیر شد.
وی عنوان کرد: در قانون برنامه ششم توسعه قانون گذار  وظیفه جمعیت هلال احمر را کمک به امر تاب آوری با رویکرد  پیشگیری از مخاطرات و سوانح  و همچنین افزایش سرمایه اجتماعی  تعیین کرده است. مدیریت سوانح مبتنی بر جامعه است قرار نیست کسانی خارج از جامعه بیایند و حوادث را مدیریت کنند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.