محمد فؤاد زیدانلو در گفتگو با ایسنا- منطقه خراسان، در اختتامیه هفتمین جشنواره تئاتر دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: مکان کافی برای تمرین و اجرای تئاتر با وجود افزایش تقاضا و خروجی برای آن در دانشگاه فردوسی وجود ندارد، اما حمایتهای معنوی از آن همواره وجود داشته است.
وی افزود: تئاتر در سطح کشور جزو اولویتهای چندم محسوب میشود و حمایتهای معنوی زیادی از آن صورت نمیگیرد، به ویژه در دانشگاه که اولویت آن فعالیتهای تحقیقاتی و پژوهشی است.
دبیر کانون تئاتر دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به سطح تئاتر دانشگاهی در کشور، عنوان کرد: سطح تئاتر دانشگاهی در سطح کشور در تهران بهدلیل تراکم دانشکدههای هنر قویتر بوده و حمایتهای مادی و معنوی از آنها بیشتر است.
زیدانلو با بیان اینکه در مجموع میتوان سطح تئاتر دانشجویی در دانشگاه فردوسی و مشهد را قابل دفاع و مهم دانست، اضافه کرد: اگرچه که در مشهد دانشگاه رسمی در عرصه هنر تئاتر وجود ندارد، اما با وجود کانون تئاتر دانشگاه فردوسی و دانشگاه آزاد که البته به برخی دلایل دیگر در دانشگاه آزاد فعال نیست، آموزش و حمایت از گروههای جوان برای رسیدن به صحنه تئاتر شهر کمک میکند.
وی در خصوص سطح هفتمین جشنواره تئاتر دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد، اظهار کرد: متاسفانه سطح کیفی این دوره از جشنواره براساس رای داوران کاهش یافته بود که علت آن را میتوان فارغ التحصیلی دانشجویان توانمند در عرصه تئاتر از دانشگاه دانست.
دبیر کانون تئاتر دانشگاه فردوسی مشهد با اعلام اینکه در مجموع 30 تیم در این جشنواره شرکت کردند و 11 اثر برگزیده و تقدیر شدند، ادامه داد: جشنواره تئاتر دانشجویی این فرصت را برای دانشجویان فراهم میکند تا خود را محک بزنند و در قالب یک جشنواره آموزش ببینند.
زیدانلو خاطرنشان کرد: ماهیت جشنوارههای دانشجویی این است که دانشجویان را به مشارکت و تولید اثر برای جشنوارههای ملی تشویق میکند.
نظر شما