ایرانشهر- سیستان وبلوچستان رتبه دوم تولید و سطح زیر کشت انبه را در کشور دارد و شهرستان‌های چابهار، سرباز، نیکشهر، قصرقند و کنارک از مناطق مهم تولید محصول انبه در سیستان وبلوچستان هستند.

رتبه دوم سیستان و بلوچستان در تولید انبه
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش خبرنگارقدس آنلاین، مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت:سطح زیر کشت انبه در استان  هزار و ۴۹۰ هکتار می باشد که از این سطح ۹۷۳ هکتار باغ ها،بارور هستند.
 ‌اردشیر 
شهرکی افزود: ۹۰ درصد از انبه‌های برداشت شده در استان سبز ونارس است که از اواخر فروردین تا اردیبهشت ماه امسال ۱۲هزار تن انبه سبز و نارس از باغ‌های استان برداشت شده است.

 مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: بابرداشت انبه سبز ازباغات انبه در شهرهای جنوبی سیستان وبلوچستان ،کارگاه های تولید ترشی انبه دراین شهرستانها رونق خوبی به خود گرفته است.

وی گفت:تولیدانواع ترشی،با پوست، بدون پوست و هسته دار، روغنی، سرکه‌ای، خلالی و مخلوط معروف ترین ترشی های تولیدی در استان سیستان وبلوچستان هستند که مرغوب و ازبازار خوبی برخوردار است.

شهرکی افزود:بخش قابل توجهی از این محصول به خارج از استان صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه برداشت انبه رسیده و تازه  از خرداد ماه آغاز و تا پایان مرداد ادامه دارد گفت: پیش بینی می شود ، تاپایان فصل برداشت انبه هزار و۴۰۰ تن انبه رسیده نیز  از باغ های بارور استان برداشت شود.

شهرکی افزود : شهرستان‌های چابهار، سرباز، نیکشهر، قصرقندوکنارک از مناطق مهم تولید محصول انبه در سیستان وبلوچستان هستند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha