به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران، درویشی اضافه کرد: این اقدام در راستای اجرای سیاست ارائه آموزش بر اساس آمایش سرزمینها صورت گرفت.
وی اضافه کرد: پیرو تاکید وزیر کار و امور اجتماعی مبنی بر ساماندهی وضعیت شغلی و بیمهای شاغلین، اداره کل آموزش فنی و حرفهای مازندران با همکاری شرکت تعاونی صنعت برق خزر ساحل گلوگاه - مجری پروژههای دکل بندی ایران - نسبت به تدوین استاندارد دکل بندی اقدام کرد.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران با اشاره به نیازسنجی این استاندارد آموزشی افزود: یکی از سیاستهای آموزشی اداره کل آموزش فنی و حرفهای مازندران شناسایی مشاغل و اجرای آموزشهای منطبق با بازار کار، بر اساس آمایش سرزمینی و سفارش محور است.
درویشی خاطرنشان کرد: در این راستا، پس از شناسایی این حرفه شغلی، استاندارد آموزشی آن تدوین شد.
وی با توجه به حجم فعالیت و همچنین اهمیت شبکه انتقال و توزیع نیرو و شرایط فیزیکی نصب دکلها، تأمین و تربیت نیروی کار متخصص در این حرفه را ضروری خواند و گفت: دکل بندی شغل پرمخاطرهای است که حتی اگر همه جوانب کار به دقت سنجیده شود، بازهم هرلحظه خطر سقوط یا برق گرفتگی وجود دارد.
سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران با اشاره به اینکه متاسفانه طی سالهای گذشته شاهد جان باختن بیش از ۲۰۰ نفر و مصدوم شدن حدود یکهزار نفر دکل بند گلوگاهی بودیم، ادامه داد: حادثههای مختلف مانند سقوط از ارتفاع، برق گرفتگی و شکستن دست و پا به خبرهای دردناک اما عادی برای مردم گلوگاه تبدیل شده است.
درویشی افزود: توانمندسازی و تربیت نیروی کار ماهر در این حرفه میتواند ضمن کاهش آسیبها و حوادث ناگوار برای این قشر زحمتکش، موجب کاهش وابستگی به نیروهای متخصص خارجی و حضور متخصصان ایرانی در بازار کار بینالمللی شود.
وی یادآور شد: اولین دوره آموزشی، با حضور۴۰ نفر از متقاضیان هفتم خردادماه در مرکز آموزش فنی وحرفه ای خورشیدکلای گلوگاه برگزار می شود.
نظر شما