تحولات منطقه

بجنورد- رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی گفت: دفاع از قدس و مردم مظلوم فلسطین در واقع دفاع از انسانیت و شرافت انسانی است.

دفاع از قدس؛ دفاع از حریت و انسانیت است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی حجت الاسلام محمدعلی سالاری در نشست ستاد انتفاضه و قدس استان، با انتقاد از عده ای که با شبهه افکنی حمایت از انتفاضه را زیر سوال  می برند گفت: دفاع از قدس، فلسطین، لبنان، یمن و... در واقع دفاع از امنیت ملی ماست.

وی بیان داشت: دفاع از مظلومین و مستضعفین آرمان اصلی جمهوری اسلامی است و این سیاست تا نابودی کامل ظلم و جور باقی خواهد ماند.

وی در همین رابطه اظهار داشت: هیچ انسان آزاده ای نمی تواند در برابر این همه ظلم و تعدی سکوت کند و بی تفاوت از کنار تمام این تجاوزها عبود رکند درحالی که دنیا نظاره گر ظلم و جور به کودکان بی گناه در غزه و لبنان و یمن و سوریه است.

حجت الاسلام سالاری در ادامه با اشاره به ارتحال امام (ره) و سالروز قیام خونین ۱۵ خرداد افزود: مراسم رحلت امام همزمان با شب اول قدر(۱۳خرداد) ساعت ۲۲ در مصلی امام خمینی(ره) با سخنرانی نماینده معزز ولی فقیه در استان  و امام جمعه بجنورد برگزار می شود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان شمالی ادامه داد: مراسم قیام خونین ۱۵ خرداد نیز شب دوم قدر(۱۵خرداد) ساعت ۲۲ در مصلی امام خمینی(ره( برگزار می گردد.

وی یادآور شد: مسیر راهپیمایی روز قدس نیز از ساعت ۱۱:۳۰ دقیقه صبح از میدان شهید مرکز خراسان شمالی به سمت مصلی امام خمینی(ره) خواهد بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha