قدس آنلاین، «فیلیپو گراندی» کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهجویان گفت که در سال گذشته میلادی، رکورد ۵ سال گذشته افزایش سالانه جمعیت آوارگان در جهان شکسته شد.
به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، وی تاکید کرد که ادامه بحران در مناطقی از جهان شامل سودان جنوبی و کنگو به اضافه اجبار به گریختن از میانمار برای مسلمانان روهینگیا، به افزایش شمار آوارگان در سال گذشته منجر شده است.
گراندی افزود، به طور متوسط طی سال گذشته هر روز ۴۴ هزار نفر در جهان آواره شدهاند که این بدان معنی است که تنها در سال ۲۰۱۷، ۱۶.۲ میلیون نفر به جمعیت آوارگان جهان افزوده شده است. با این حساب، جمعیت آوارگان در جهان به رقم بیسابقه ۶۸.۵ میلیون نفر رسیده است.
بر اساس این گزارش، ۶۸% از این آوارگان از پنج کشور هستند: سوریه، افغانستان، سودان جنوبی، میانمار و سومالی. بنا بر آمار سازمان ملل، ۵۲% از آوارگان جهان، کودک هستند.
کمیساریای عالی سازمان ملل گفت که بر اساس آمار برای چهارمین سال متوالی، ترکیه بالاترین تعداد پناهجویان را پذیرفته که اکثرا سوریهای بودند. آمریکا بیشترین درخواست پناهندگی را در سال گذشته دریافت کرده است و بعد از آن آلمان در رتبه دوم قرار دارد.
«ژان اگلند» که زمانی ریاست آژانس کمکهای سازمان ملل را برعهده داشت، میگوید همکاری میان کشورهای جهان و دیپلماسی برای صلح در بحرانی عمیق قرار دارد.
وی گفت، مسئولیت مشترک در قبال افراد آواره در جامعه بینالمللی به شدت افت کرده است و کشورهای غنی دربرابر خانوادههای فراری از جنگ، دیوار میکشند و هزینههای کمتری را برای کمک به مردم بحرانزده اختصاص میدهند.
منبع: خبرگزاری فارس
انتهای پیام/
نظر شما