تحولات منطقه

بندرعباس ـ مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: برداشت میوه جم از ۲ هکتار از باغ‌های هرمزگان آغاز شده است و تا آخر تیرماه ادامه دارد.

 آغاز برداشت میوه گرمسیری جم در هرمزگان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین  به نقل از روابط عمومی روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان،  گرگیج مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با بیان اینکه پیش بینی می شود نزدیک به پنچ تن میوه جم برداشت شود اظهار داشت: این درخت بصورت پراکنده در سه شهرستان بندرعباس، میناب و رودان کشت می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: میوه درخت جم بیضی شکل، رنگ آن قرمز تیره، و هم اندازه زغال اخته و گیلاس است و مزه ترش و شیرین دارد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان ادامه داد: درخت جم، بومی کشورهای هند، سریلانکا، بنگلادش و اندونزی است و در نواحی ساحلی و گرمسیری دنیا کشت می‌شود.
وی اضافه کرد: میوه جم سرشار از ویتامین آ، سی، سدیم، پتاسیم، کلسیم، فسفر، منگنز، روی و آهن است و پوست میوه جم موجب افزایش کارآیی دستگاه گوارش، کبد و تنظیم ضربان قلب می‌شود.
گرگیج گفت: انبه، گواوا، گارم زنگی، چیکو، کنار و سه پیستان از دیگر میوه‌های گرمسیری در هرمزگان است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امیدی ۱۴:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۱
    0 0
    طعم برگ درخت جامبو مثل طعم بنه کوهی است.