تحولات منطقه

قدس انلاین: کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: میانگین دما در مناطق مختلف استان خراسان رضوی طی روزهای آتی و هفته آینده روند افزایشی خواهد داشت.

میانگین دما در خراسان رضوی رو به افزایش است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

زهرا مبشری، سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشینه دما در روزهای آتی در مناطق گرمسیری خراسان رضوی به 40 و بالاتر از 40 درجه سلسیوس می رسد.

وی بیان کرد: بیشینه دمای امروز مشهد 35 درجه سلسیوس پیش بینی شده که به تدریج افزایش یافته و برای روزهای ابتدای هفته آینده به بالاتر از 38 درجه افزایش می یابد.
کارشناس مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی از وزش باد به نسبت شدید تا شدید برای امروز و فردا، به ویژه در نیمه جنوبی و شرقی استان همراه با گرد و خاک خبر داد.
قوچان با کمینه دمای 10 درجه سلسیوس و بردسکن با بیشینه دمای 38 درجه به ترتیب سردترین و گرمترین شهرهای خراسان رضوی در 24 ساعت گذشته بوده اند.
بیشترین شدت وزش باد طی این مدت در بردسکن با سرعت 61 کیلومتر بر ساعت گزارش شده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha