یاسین علی حسینی روز یک شنبه در گفتگو با قدس آنلاین، با بیان اینکه سازمان امور اراضی در راستای اجرای قانون حدنگاری (کاداستر) کشور، سند راهبردی نظام فنی و اجرایی طرح کاداستر اراضی کشاورزی را تهیه، تصویب و اجرا کرده است، اظهارداشت: هدف از کاداستر اراضی کشاورزی، تثبیت مالکیت اراضی، مدیریت بهینه اراضی کشاورزی و همچنین اراضی منابع ملی و بسترسازی جهت تعیین الگوی کشت، جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی و ... است.
وی با اشاره به اینکه حفظ و نگهداری اراضی کشاورزی برای نسل های آینده بعنوان مهمترین منبع تأمین غذا برای انسان ها حائز اهمیت است، افزود: طرح کاداستر در سطح استان ایلام در شهرستان دره شهر اجرا شده و به صورت پایلوت در روستاهای چم ژاب و ارمو در سطح ۴ هزار هکتار اجرا شده است.
مدیر امور اراضی استان ایلام از انعقاد قرارداد طرح کاداستر اراضی کشاورزی استان در سطح ۳۰ هزار هکتار خبرداد و بیان داشت: این طرح، پس از طی فرآیند انتخاب مشاور به مرحله اجرا درخواهد آمد.
یاسین علی حسینی با اشاره به اینکه جنگلها و مراتع جزو انفال محسوب می شوند و بر اساس اصل ۴۵ قانون اساسی در مالکیت دولت قرار دارند و هرگونه تعرض به عرصه های ملی و مراتع تخلف محسوب می شود، خاطرنشان ساخت: صدور اسناد برای زارعین و کشاورزان مستلزم تثبیت نهایی عرصه های ملی و غیر ملی (مستثنیات) بوده و بر اساس ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید، ابتدا موضوع در کارگروه رفع تداخلات در هر شهرستان مطرح و پس از احراز عرصه های ملی و غیر ملی و سپس تصویب نهایی در کمیسیون رفع تداخلات استان تصمیم گیری و اقدام لازم صورت می گیرد.
نظر شما