به گزارش قدس آنلاین محمودرضا برازش در جمع خبرنگاران ضمن ابراز خوشحالی از استقبال رسانه ها از پوشش خبری این مراسم اظهار داشت: ۱۷ سال قبل هنگامی که اولین جشنواره شعر رضوی در مشهد برگزار شد و هنوز جشنواره امام رضا(ع) به معنی امروزی آن شکل نگرفته بود کسی گمان نمیکرد که روزی این جشنواره به بزرگترین فعالیت فرهنگی و هنری کشور تبدیل شود.
وی تصریح کرد: آن روز تصمیمی بین وزیر وقت فرهنگ وارشاد اسلامی و استاندار خراسان که هر دو بزرگوار اکنون در شورای شهر تهران حضور دارند اتخاذ شد که این جشنواره به راه بیفتد و از آن حمایت کنند و عزیزان دیگری نیز در این سالیان از آن حمایت کردند تا این جشنواره به این نقطه مهم و بزرگ رسید.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) خاطرنشان کرد: مرکزیت این بنیاد در مشهد قرار دارد که این موضوع بسیار مهم است زیرا ما نشان دادیم که میتوانیم مرکزیت یک نهاد ملی اینچنینی را در خارج از تهران داشته باشیم اتفاقی که معمولا رخ نمیدهد.
برازش عنوان کرد: بنیاد بینالمللی امام رضا(ع) متفاوت از دبیرخانه جشنواره امام رضا(ع) است و ما تلاش داریم تا دراین زمینه تغییراتی را در ساختار مجموعه به وجود بیاوریم و فعالیتهای بنیاد را ارتقا ببخشیم به نحوی که بنیاد در زمینه تولید نقش بیشتری ایفا کند و وظایف آن به عنوان دبیرخانه جشنواره امام رضا(ع) بیش از پیش شکل حمایتی به خود بگیرد.
وی اضافه کرد: امسال هم به مانند سالهای قبل تقریبا تمام استانهای کشور میزبان بخشهای مختلف جشنواره امام رضا(ع) هستند و فعالیتهای ما در طول سال در این زمینه پراکنده هستند و صرفا محدود به ایام دهه کرامت نیست از طرفی خوشبختانه سطح جشنواره در بخشهای مختلف به نحوی ارتقا یافته که ما شاهد استقبال از برخی بخشهای جشنواره حتی از خارج کشور هستیم مانند جشنواره شعر آذری رضوی و ...
مدیرعامل بنیاد بینالمللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) با بیان اینکه بنیاد از برنامههای مختلف و متعددی حمایت میکند گفت: برنامههایی مانند دوندگان مسیر شلمچه به مشهد، یا برنامههای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، نهاد کتابخانههای عمومی کشور و... همگی بخشهایی هستند که ما در آن همکاری داریم.
برازش اظهار کرد: در بخش بینالمللی نیز ما فعالیتهایی مانند ارسال کتاب به نقاط مختلف جهان را داریم که در همین راستا با کمک آستان قدس رضوی ما کتاب و محصولات فرهنگی را به ۷۸ کشور جهان ارسال کردیم که مورد استقبال نیز واقع شد.
وی ادامه داد: امسال برنامه فرهنگی ویژهای را در شهر مرو برگزار خواهیم کرد که تنی چند از مسئولان فرهنگی و چهرههای دانشگاهی کشور در آن حضور خواهند داشت که به زودی به ترکمنستان اعزام خواهند شد.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) تصریح کرد: ما در اختتامیه امسال شرایط متفاوتی را خواهیم داشت از جمله اینکه محل برگزاری این دوره به محل برج سپید دانشگاه علوم پزشکی انتقال یافته است و در این محل در شب ولادت امام رضا(ع) میزبان میهمانان و ارادتمندان حضرت خواهیم بود.
برازش خاطرنشان کرد: ما جلسات مختلفی را با بزرگان و مسئولان داشتیم از جمله دیداری با وزیر محترم فرهنگ داشتیم که ایشان در این دیدار تاکید ویژهای بر حضور شادی و نشاط و امید در برنامههای دهه کرامت داشتند و ما امیدواریم که بتوانیم در این زمینه به خوبی عمل کنیم و این مساله را در برنامهریزیهای خود گنجاندیم.
برازش عنوان کرد: وزیر فرهنگ و کمیسیون فرهنگی مجلس به این رویداد دعوت شدهاند و امیداواریم که آنها در این برنامه حضور داشته باشند و امیدواریم که تغییراتی که در سطح برنامهها و میهمانان اتفاق میافتد رو به بالا باشد.
مدیرعامل بنیاد بینالمللی فرهنگی و هنری امام رضا(ع) همچنین با بیان اینکه ما دو نوع میهمان خارجی شامل خادمین و میهمانان داریم، اضافه کرد: خادمین افرادی هستنند که با دقت بالایی انتخاب میشوند و از آنان تجلیل میشود که البته نا گفته نماند که ما در اختتامیه این دوره از جشنواره حضور تولیت معزز حرمین شریفین پدر و پسر امام هشتم در کاظمین را هم خواهیم داشت.
دیگر اینکه ما در این دوره میهمانانی را از کشورهای پاکستان، سوریه، غنا، مصر، ترکیه، آمریکا و... خواهیم داشت که امیدواریم بتوانیم شاهد حضور تمام این عزیزان باشیم زیرا برخی از آنان ممکن است به علت کهولت سن توان سفر را نداشته باشند.
نظر شما