مهراله رخشانی مهر روز شنبه در آیین افتتاح استخر سرپوشیده مه ولات اظهارداشت: در خراسان رضوی برای ساخت مدارس هزار میلیارد ریال را خیرین مدرسه ساز متقبل شده اند که نسبت به سال گذشته، آورده خیرین 18 درصد رشد دارد و ما هم سعی و تلاشمان را می کنیم که اعتبارات دولتی را در این زمینه افزایش دهیم.
به گفته وی پروژه های نیمه تمام در کشور بسیار زیاد است که برنامه ریزی برای تکمیل این پروژه ها در دست اقدام است تا سازماندهی و اولویت بندی شوند.
وی بااشاره به نام گذاری استخر شهر فیض آباد که به نام سردار شهید مدافع حرم سمائی افزود: این اقدام ارزشمند و تقدیر از جانفشانی هایی شهیدانی همچون سردار سمائی که امنیت را برای کشور فراهم ساخته اند است .
مدیر آموزش وپرورش شهرستان مه ولات در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایرنا گفت: این استخر در زمینی به مساحت 3متر مربع و زیر بنای 1500 متر مربع و به ارزش 50 میلیارد ریال از محل اعتبارات دولتی ساخته شده است.
مهدی جعفری مقدم افزود: این استخر سرپوشیده از نظر تجهیزات استاندارد ساخته شده که ساخت آن از اواخر سال 1391آغاز شد و مجهز به جکوزی ، سونای بخار و سونای خشک می باشد.
وی بااشاره به اینکه اداره آموزش وپرورش شهرستان مه ولات از توابع استان خراسان رضوی با تعداد 1500 همکار شاغل و بازنشسته و بالغ بر 9هزار دانش آموز که در شیفت ثابت صبح در 106 واحد آموزشی مشغول به تحصیل می باشند افزود: این اداره از طریق جذب مشارکت های مردمی با همکاری اداره کل نوسازی مدارس استان خراسان رضوی تعدادی از فضای آموزشی را توانسته است بازسازی نماید.
وی افزود: با همه این مساعدت ها هنوز هم کمبودهای زیادی وجود دارد و بر همین اساس این شهرستان نسبت به سایر شهرستان های هم تراز از کمبود فضای مناسب، ایمن و تجهیزات لازم رنج میبرد، میطلبد با مساعدت مسوولان وزارتخانه در این زمینه تحول ایجاد شود.
وی مشکلات آموزش و پرورش شهرستان مه ولات را تامین اعتبار بابت خرید انشعابات استخر آموزش و پرورش، طرح نیمه تمام سالن چند منظوره آموزش و پرورش(طرح مشارکت خیرین)، ساخت یک فضای آموزشی 12کلاسه در شهرک هاشمیه که فضای موجود هم اکنون بسیار کوچک و در حال تخریب است و تکمیل طرح نیمه تمام آموزشگاه حاج حسن اسدی که طرح مشارکتی خیر محترم بیشتر از سهم خود تاکنون هزینه کرده است عنوان کرد.
جعفری مقدم، توسعه 2کلاس درس در آموزشگاه ولیعصر روستای همت آباد که فعلا از کانکس جهت کلاس استفاده می شود، کمبود تجهیزات کارگاههای کار دانش و فنی حرفه ای و کمبود تجهیزات گرمایشی و سرمایشی استاندارد را از کمبودهای زیرساختی در حوزه آموزش و پروش شهرستان مه ولات مورد اشاره قرار داد.
شهرستان مه ولات 9هزار دانش آموز دارد که در 106واحد آموزشی که 750دانش آموزآن در 12 مدرسه شبانه روزی مشغول به تحصیل هستند.
مه ولات برای ارائه خدمات فرهنگی به دانش آموزان 2اردوگاه ،2دارالقرآن و2کانون فرهنگی تربیتی دراختیار دارد.
فیض آباد، مرکز شهرستان 50 هزار نفری مه ولات در 207 کیلومتری مشهد قرار دارد.
نظر شما