علی سروری مجد ظهر چهارشنبه در مراسم اختتامیه سومین دوره از جایزه جهانی گوهرشاد اظهار کرد:این جایزه جهانی به نام یکی از خادمان آن حضرت یعنی گوهرشاد و به منظور تجلیل از بانوان فرهیخته و پرهیزکار ادیان توحیدی برگزار میشود که طی آن هر سال از ۸ بانوی نیکوکار و فرهیخته جهان تجلیل به عمل میآید.
وی افزود: برگزاری این همایش فعالیتی در راستای استفاده از ظرفیت عظیم فرهنگی آستان قدس رضوی به منظور جریان سازی فرهنگی و تربیتی با معرفی الگوهای نیکوکاری است.
دبیر کمیته اجرایی ادامه داد: گوهرشاد شخصیت هنرمند و علم دوست بوده که یکی از معماریهای عظیم اسلامی را در جوار امام هشتم(ع) بنا کرده، به صورتی که پس از ۶۰۰ سال همچنان پناهگاه بندگان و فرشتگان الهی است.
وی گفت: این مسجد یکی از زیباترین مساجد جهان اسلام و مکانی برای تدریس علوم دینی بوده و تحولات تاریخی بسیاری در آن رقم خورده که از مهمترین آنها قیام خونین مسجد گوهرشاد است که در دفاع از عفاف و حجاب رخ داد.
سروری مجد ادامه داد: کمیته ۱۷ نفری داوران متشکل از نمایندگان آستان قدس رضوی و سازمانهای مرتبط در انتخاب این بانوان نقش داشته اند.
دبیر کمیته اجرایی جایزه جهانی گوهرشاد عنوان کرد: این جایزه بر اساس محورهای مختلفی همچون ایثار و شهادت، مقاومت و بیداری اسلامی، اقدامات قابل توجه و درخور تحسین در عرصههای علمی، آموزشی و پژوهشی، تلاش در عرصههای فرهنگی، هنری و رسانهای، وقف و امور خیریه، امور عمرانی، مدیریت و کارآفرینی و امور پزشکی، به بانوان برگزیده اعطا میشود.
وی تاکید کرد:در اردیبهشت سال جاری نیز همایش علمی گوهرشاد با حضور فرهیختگان علمی از کشور عراق و ایران به منظور بررسی ابعاد شخصیت بانو گوهرشاد برگزار شد.
سروری گفت: ۵ اثر ارزشمند در مورد بانو گوهرشاد و سایر بانوان فرهیخته ادیان توحیدی تدوین شده است که توسط به نشر، مرکز آفرینشهای هنری و مرکز اسناد آستان قدس رضوی تهیه و رونمایی شده است.
نظر شما