به گزارش قدس آنلاین معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: برای پیشگیری از بیماری تجهیز همه کشتارگاه های دام خراسان رضوی به پیش سردکنتب خونریزی دهنده کنگو و غیرفعال شدن ویروس آن لاشه دام بایدبه مدت ۲۴ ساعت در اتاق پیش سردکن و دمای بین یک تا چهار درجه سانتیگراد نگهداری شود.
دکتر محمد رشتی باف افزود: تجهیزهمه کشتارگاههای خراسان رضوی به همت سازمان دامپزشکی و با کمک استانداری، فرمانداریها و شهرداریهای محقق شد.
از ۳۶ کشتارگاه فعال دام در خراسان رضوی دو کشتارگاه در مشهد و نیشابور صنعتی هستند و بقیه به صورت سنتی فعالیت می کنند.
روزانه ۵ هزار راس گوسفند و ۳۰۰ راس گاو در کشتارگاههای خراسان رضوی ذبح می شوند.
تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری حاد تب دار و خونریزی دهنده مشترک بین دام و انسان است که از طریق گزش کنه یا تماس با خون یا ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می شود.
نظر شما