تحولات منطقه

۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۱
کد خبر: ۶۱۲۶۳۲

قدس آنلاین: کانون های رشد موش در کلان شهر مشهد از ابتدای امسال تا کنون به 16 نقطه کاهش یافته است.

کاهش کانون های رشد موش در مشهد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین معاون خدمات شهری شهرداری مشهد مقدس امروز گفت: این در حالیست که پارسال بیش از ۶۰ کانون  رشد و زاد و ولد موش در مشهد شناسایی شده بود. کاهش کانون های رشد موش در مشهد

دکتر خلیل الله کاظمی افزود: شهرداری به تازگی برای رفع جولان موش ها و تکثیر آنها در مناطق شهر اقدامات مختلفی را به صورت شبانه روزی انجام می دهد.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد مقدس افزود: فعالیت مراکزی در مشهد مانند گمرک، سیلوی گندم، باربری ها و راه آهن که در مرکز شهر قرار دارند از مهمترین گذرگاه های ورود موش از این مکان ها به سایر نقاط مشهد است.

کاظمی گفت: به تازگی تدابیری اندیشیده شده تا در این مراکز نیز از تکثیر موش ها جلوگیری شود.

وی افزود: کاربری های نامناسب باید به بیرون از شهر منتقل شوند تا از ورود موش به محدوده مسکونی جلوگیری شود.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد مقدس گفت: پروژه های ساختمانی ناتمام در مشهد مقدس بویژه هسته مرکز شهر مانند: میدان شهداء و بافت پیرامون حرم مطهر رضوی و نیز حاشیه شهر و کال ها از دیگر کانون های تکثیر موش است.

کاظمی افزود: شهروندان در صورت مشاهده موش در معابر و خیابان ها با سامانه ۱۳۷ تماس بگیرند تا اقدامات لازم در مکان های اعلامی انجام شود.

مدیر محیط زیست شهری شهرداری مشهد نیز درباره فرایند مبارزه با موش گفت: پارسال برای مبارزه با موش ها در این کلان شهر بیش از ۴۰ نیرو به صورت ویژه و تخصصی برای طعمه گذاری استخدام شدند و آموزش دیدند.

محمد پذیرا افزود: در گذشته برای نابودی موشها از 'فسفر دوزنگ' استفاده می شد که این ضد موش خطرات زیست محیطی برای انسان به همراه داشت.

وی گفت: هم اکنون در مشهد برای مقابله با موش از طعمه گیاهی که یک شرکت دانش بنیان تهرانی اختراع کرده و تبعاتی براس سلامتی و محیط زیست ندارد، استفاده می شود.

مدیر محیط زیست شهری شهرداری مشهد مقدس گفت: امسال یک میلیارد ریال صرف خرید این نوع طعمه شد و کار طعمه گذاری به صورت مداوم در سطح شهر مشهد انجام می شود.

با شروع فصل گرما تعداد موش ها افزایش می یابد و مبارزه خانگی با آنها موثر واقع نمی شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.