تحولات لبنان و فلسطین

۱۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۹
کد خبر: 613075

خوردن بادمجان به صورت خام و پخته موجب تقویت استخوان، کاهش استرس، کنترل دیابت وسلامت قلب می شود.

هرگز و هرگز بادمجان را سرخ نکنید!

به گزارش قدس آنلاین، شماهم از علاقمندان به بامجان هستید و آن را سرخ می کنید؟ اگر جوابتان مثبت است باید بگوییم سلامتی قلبتان در خطر است. حتما می پرسید چرا نباید بادمجان را سرخ کنیم؟ پاسخ این سوالتان را می توانید در این مقاله بخوانید و بعد از این بادمجان را هرگز سرخ نکنید!

خوردن بادمجان به صورت خام و پخته موجب تقویت استخوان، کاهش استرس، کنترل دیابت وسلامت قلب میشود.

اما سرخ کرده آن به دلیل جذب بالای چربی موجب نابودی قلب میشود

یکی از مهم ترین اشتباهاتی که افراد برای مصرف بادنجان انجام می‌دهند سرخ کردن آن است، با وجود طعم بسیار مطبوعی که به دست می‌آورد خواص درمانی خود را تاحد زیادی از دست می‌دهد. همچنین هنگام سرخ کردن حتی با روغن کم بادنجان مقدار زیادی روغن جذب می‌کند که برای سلامتی بدن به ویژه قلب بسیار مضر است.

بهترین راه مصرف بادنجان خوردن آن به صورت خام، پخته، پوره یا کبابی است.

منبع: افکارنیوز

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • لیلا ۱۶:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۳/۱۲
    0 0
    با روغن زیتون خالص سرخ کنید به هیچ عنوان نه چربی خون را بالا میبرد و نه باعث خرابی قلب میشود