تحولات منطقه

وزیر اقتصاد سوئیس با توضیح اینکه «برن» از منافع اقتصادی خود دفاع خواهد کرد، گفت: سوئیس نمی تواند واکنش شرکت ها به فضای جدید را به آنها دیکته کند.

شرکت های سوئیسی با کسب اطلاع از تحریم‌ها به روابط تجاری با ایران ادامه دهند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش گروه اقتصاد قدس آنلاین، دولت سوئیس با ابراز تاسف از وخیم شدن وضعیت تحریم‌ها علیه ایران به شرکت‌های سوئیسی توصیه کرد تا ضمن کسب اطلاعات در مورد تحریم‌های ایران، به روابط تجاری با جمهوری اسلامی ایران ادامه دهند.

فابیان ماینفیش، وزیر امور اقتصادی سوئیس گفت: «تصمیم های آمریکا در مورد تحریم ایران بر وضعیت حقوقی سوئیس در قبال ایران تاثیری ندارد.»

با این حال، ممکن است ازسرگیری تحریم های آمریکا بر شرکت های سوئیسی که روابط تجاری با ایران دارند، تاثیر بگذارد.

وی افزود: «سوئیس از اینکه وضعیت تحریم‌های ایران بار دیگر رو به وخامت گذاشته، متاسف است.»

وزیر اقتصاد سوئیس با توضیح این که دولت فدرال سوئیس از منافع اقتصادیش دفاع خواهد کرد، گفت: اما این کشور نمی‌تواند واکنش شرکت ها به فضای جدید را به آنها دیکته کند. «دولت سوئیس به شرکت ها توصیه می‌کند به روابط تجاری با ایران ادامه دهند و در مورد شرایط (تحریم‌ها) کسب اطلاع کنند.»

منبع: فارس

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha