به گزارش قدس آنلاین، سیدحسین احمدی سلیمانی افزود: میزان فروش محصولات شرکت فولاد در سال گذشته ۱۹ هزار میلیارد ریال و از ابتدای امسال هشت هزار میلیارد ریال بوده است.
وی اظهار کرد: میزان خرید ماهانه قطعات شرکت فولاد خراسان حدود ۵۰ میلیارد ریال است که با بومی سازی تولید آن، در حال کاهش خریدهای خارجی این بخش هستیم و نمونه آن تولید استند نورد توسط صنعتگران داخلی در چند روز اخیر است.
وی افزود: با فضایی که پس از برجام ایجاد شد ظرفیت تولید فولاد خراسان ۲۰ درصد افزایش و مصرف انرژی آن ۳۰ درصد کاهش یافت اما اعمال تحریمها و محدود شدن کانال های ارتباط مالی و حمل تولیدات ما با کشتی، می تواند پیامدهایی داشته باشد.
مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان گفت: تحریم کنندگان تلاش دارند همه راهها را مسدود کنند، ولی خوشبختانه از حمایت بین المللی برخوردار نیستند و با تدبیر و پایداری تولید و اشتغال می توان از این شرایط گذر کرد.
احمدی سلیمانی خاطرنشان کرد: علی رغم خروج شرکت خارجی طرف قرارداد، کل ۲.۵ میلیون تن کنستانتره مجتمع فولاد خراسان در کمتر از ۲ سال آینده با اختصاص ۷۷ میلیون دلار ال سی توسط معدن سنگان تامین می شود.
وی افزود: هم اکنون افزون بر ۲۰ فقره قرارداد برای تامین قطعات فولاد خراسان توسط تامین کنندگان خارجی داریم.
احمدی سلیمانی با بیان اینکه امکان افزایش قیمت و رقابت برای فولاد خراسان در بورس وجود ندارد، عنوان کرد: در چند ماه گذشته، به رغم پیگیری های فراوان، تخصیص ارزی به نرخ دولتی برای این مجتمع صورت نگرفته است.
وی اظهار کرد: شرکت فولاد، آهن قراضه را به قیمت ۲۵ هزار ریال خریداری می کند و محصول آن با قیمت ۴۰ هزار ریال به فروش می رسد.
وی گفت: امسال تنها ۱۰ درصد از محصولات تولیدی فولاد خراسان توسط حمل و نقل ریلی و ۹۰ درصد با ناوگان حمل و نقل جاده ای جابه جا شده است.
وی ادامه داد: کل آب مصرفی مجتمع فولاد خراسان از سه حلقه چاه با ظرفیت ۱۱۵ لیتر بر ثانیه تامین می شود که این مصرف سالانه ۲.۵ میلیون متر مکعب است و چهار دهم درصد از کل آب مصرفی شهرستان نیشابور را شامل می شود.
وی افزود: در سال ۹۶ و نیز پنج ماه نخست امسال تنها ۲۰ درصد از سهم آب مجتمع از چاه های عمیق استفاده شده و شرکت فولاد در راستای حراست از منابع آبی دشت نیشابور، در حال سرمایه گذاری برای اکتشاف و جایگزینی سفره های آب زیرزمینی و جلوگیری از فرار آب است.
نظر شما