تحولات منطقه

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی از تشکیل ۸۳ پرونده تخلف در بازار لوازم خانگی خبر داد.

تشکیل ۸۳ پرونده تخلف در بازار لوازم خانگی+جدول آماری
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علی باخرد  با اشاره به تخلفات بازار لوازم خانگی اظهار کرد: عمده تخلفات شامل گران‌فروشی، اختفا و امتناع از عرضه کالا بود که پس از آن که گزارشاتی در خصوص عدم فروش یا گران‌تر به فروش رساندن کالاها توسط برخی فروشندگان در سطح بازار به دست ما رسید، بازرسی ما نیز در سطح بازار  تشدید یافت.

وی ادامه داد: لوازم خانگی که از قبل در بازار موجود بوده یا با قیمت قبلی وارد بازار شده بود و یا به عبارتی دیگر ارز ۴۲۰۰ تومانی به آن تعلق گرفته باشد، اگر فروشنده‌ای کالای خود را به فروش نرساند یا احتکار کند، به عنوان احتکار یا عدم عرضه کالا در بازار با آنها برخورد می‌کنیم.

معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی تصریح کرد: البته در این زمینه برخی از فروشندگان چنین کاری را انجام دادند و با آنها برخورد شد، همچنین چندین پرونده در این خصوص وجود دارد که تعداد آن به ۸۳ مورد رسیده است.

باخرد در خصوص تخلفات این حوزه تصریح کرد: در اکثر تخلفات، فروشندگان یا قیمت کالای خود را افزایش دادند  و یا موجودی کالای خود را کاهش داده بودند، یعنی اظهار کرده بودند که در انبارها کالایی موجود نیست، اما با پیگیری‌ها متوجه شدیم انبارهایی دارند که از فروش کالای خود و عرضه در بازار امتناع یا به نوعی احتکار می‌کنند. پس از آن، وضعیت بازار نسبت به گذشته بهتر شده اما هنوز هم متاسفانه مواردی دیده می‌شود که سوء استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به عملکرد سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و اصناف لوازم خانگی در ۴ ماهه اول سال ۹۷ خاطرنشان کرد: به طور کلی، میزان شکایات رسیدگی شده در خصوص لوازم خانگی مانند یخچال، فریزر، ماشین‌ لباسشویی، تلویزیون و... ۱۵۳ مورد است. همچنین تعداد کل واحدهای بازرسی شده  حدود ۲۴۵۶ مورد بوده و تعداد پرونده‌های متشکله ۸۳ مورد است.

معاون بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی بیان کرد: ارزش ریالی پرونده‌های وارداتی و تولید داخلی به طور کلی بیش از ۲۵ میلیارد و ۵۴۶ میلیون تومان بوده و همچنین ارزش ریالی اعاده حقوق شاکیان بیش از ۸۷۱ میلیون تومان است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.