به گزارش قدس انلاین ، قربان میرزایی گفت: تا پایان امسال در خواف، تولید گندله به 12 و نیم میلیون تن و کنسانتره به 13 میلیون تن خواهد رسید.
وی افزود: قرار است 23 و نیم میلیون تن گندله و 27 تا 28 میلیون تن کنسانتره آهن در خواف تولید شود که این یعنی 30 درصد فولاد کشور از این منطقه تامین خواهد شد.
میرزایی عنوان کرد: با این حال شهرستان خواف ظرفیت بسیار بالایی برای ایجاد صنایع پایین دستی معدنی و تولید اشتغال پایدار دارد که نیاز است سرمایه گذاران و مردم منطقه به این موضوع توجه کنند.
در ادامه فرماندار خواف هم در بازدید میدانی از طرحهای معدنی سنگان خواف تصریح کرد: در حال حاضر 14 کارخانه کنسانتره و گندله در حال فعالیت و تکمیل طرح هستند و برای احداث آنها بالغ بر 150 هزار میلیاردریال سرمایه گذاری شده است.
محمدرضا پهلوان نژاد گفت: شهرستان خواف از سال 1392 به بعد در حوزه صنعت، 2000 درصد رشد کرد بطوریکه در قبل از سال 1392 یک کارخانه با پیشرفت فیزیکی 15درصد بود اما هم اینک قرار است با اجرای طرحهای جدید فولادی که به زودی آغاز خواهد شد مجموع کارخانجات فولادی منطقه سنگان خواف به 19 کارخانه خواهند رسید.
وی رشد 10درصدی طرحهای عمرانی در حوزه آب شهری و روستایی، راههای مواصلاتی و برق و گازرسانی از دستاوردهای دولت تدبیر و امید در منطقه خواف برشمرد.
پهلوان نژاد همچنین به ظرفیتهای تولید انرژیهای نو و پاک در خواف اشاره کرد و گفت: بنا به گفته وزیر اسبق نیرو حمید چیت چیان بهترین تونل بادی در منطقه خواف است.
فرماندار خواف عنوان کرد: میانگین بازدهی تولید برق در توربینهای بادی در دنیا 25 تا 30 درصد است اما این رقم در خواف بالای 55 درصد است.
وی همچنین اظهار کرد: اغلب روزهای سال در خواف آسمان آفتابی است و ظرفیت نصب پنل های خورشیدی تولید برق در این منطقه بسیار بالاست.
پهلواننژاد به کمبود آب در سفره.های زیر زمینی خواف اشاره کرد و گفت: میزان بارندگی امسال نسبت به سال گذشته از 180 میلیمتر به 70 میلیمتر کاهش یافته است.
فرماندار خواف گفت: به همین خاطر برای تامین آب مورد نیاز صنایع فولادی طرحهای صرفه جویی شامل تغییر کشتهای زراعی به کشتهای کم آب همچون زعفران، پسته و گل محمدی اجرا شد.
پهلوان نژاد از اجرای طرحهای بازچرخانی آب در صنایع، استفاده از پسابها، مطالعات انتقال آب از دریای عمان به استانهای شرق کسور، استفاده از تکنولوژیهای جدید در صنایع فولادی و حرکت به سمت تولید خشک گندله که به آب نیاز ندارد خبرداد.
وی گفت: ذخیره سنگ آهن سنگان خواف در زمان اکتشاف 1 میلیارد و 200 کیلیون تن پیش بینی شد اما تا در حال حاضر بالغ بر 2 میلیارد تن ذخیره معدنی شناسایی شده است.
فرماندار خواف بیان کرد: معادن سنگ آهن سنگان خواف به لحاظ عیار مرغوبترین معادن سنگ آهن خاورمیانه است و به لحاظ روی زومین بودن آن، مقرون به صرفه ترین معادن در بحث هزینههای برداشت و استخراج است.
در بازدید میدانی قربانی میرزایی از معادن نگین اجیای سپاهان، گروه توسعه ملی، فولاد سنگان خراسان، اپال پارسیان سنگان، علی رسولیان مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی و جمعی از مسئولان و خبرنگاران استانی و محلی وی را همراهی میکردند.
شهرستان خواف با 140 هزار نفر جمعیت و 123 کیلومتر مرز مشترک با افغانستان در 270 کیلومتری جنوب شرق مشهد مرکز خراسان رضوی قرار دارد.
منیع:ایسنا
انتهای پیام/
نظر شما