تحولات لبنان و فلسطین

جواد عزتی بازیگر فیلم "تنگه ابوقریب" در گفتگو با خبرنگار قدس آنلاین گفت: آرزو می کردم در این فیلم حضور نداشتم و راحت می‌نشستم و با این فیلم زار می زدم.

جواد عزتی:"تنگه ابوقریب"را باید مردم می دیدند/وقتی یک تفکر خوب پشت کار باشد حتما بااستقبال مواجه می شود

سایت خبری تحلیلی قدس آنلاین-  فیلم سینمایی "تنگه ابوقریب" در ژانر دفاع مقدس ساخته بهرام توکلی است که توانسته در این مدت اندکی که از زمان اکرانش می گذرد مورد اقبال زیادی از سوی مخاطبان پرده نقره ای قرار بگیرد.

گفتگوی اختصاصی قدس انلاین را در حاشیه اکران مردمی این فیلم در پردیس سینما هویزه مشهد با جواد عزتی می خوانید:

قدس آنلاین:از حضورتان در این پروژه بگویید. آیا از ابتدا می دانستید قرار است چه نقشی را ایفا کنید؟

عزتی: بعد از آنکه ما وارد پروژه شدیم، بهرام توکلی چند بار فیلمنامه را بازنویسی کرد. حتی نسبت من و امیر جدیدی چند بار در فیلم تغییر کرد، یک بار قرار بود برادر باشیم، بعد فامیل، بعد دوست و...

قدس آنلاین: فکر می کردید فیلم تا این حد با مخاطب ارتباط برقرار کند؟

عزتی:ما از اول هم می دانستیم که این فیلم، فیلم بازی کردن نیست، فیلم اتفاق است؛ فیلم قصه است. اما بازی بازیگران هم خیلی خوب دیده شد. ولی خب بله راستش برای ما خیلی ترسناک بود، چون فکر می کردیم که آیا ارتباط برقرار می کنند یا نه؟ ولی مردم خیلی خوب استقبال کردند.

قدس آنلاین: اکران فیلم سینمایی تنگه ابوقریب نشان داد که خارج از فیلمهای کمدی هم مخاطب عام به سینما می آید و این را می شود از استقبال خوبی که از فیلم به عمل امده متوجه شد. این در حالی بود که خیلی معتقد بودند که زمان سینمای دفاع مقدس به سر آمده و تمام شده است و دیگر چیزی برای ارائه ندارد ولی فیلم سینمایی تنگه ابوقریب در شرایطی که فیلمهای کمدی روی پرده است استقبال از این فیلم نشان داد که این سینما هنوز جان دارد.

عزتی: جنس یک سینما تمام شدنی نیست این جنس سلقیه مردم و جنس شناخت آنها است که از سینما تغییر می کند. و این می تواند شامل فرهنگ و ادبیات هم بشود. وقتی جنس شناخت تغییر کند باید هنرمند هم به همان میزان خودش را تغییر بدهد که اگر تغییر بدهد مردم استقبال می کنند مردم ما الان سینما را خیلی خوب می شناسند و کیفیت فیلم برایشان اولویت دارد. بجز تنگه ابوقریب اگر فیلمهای دیگری بوده که کیفیت خوبی داشته مردم استقبال کرده اند. تنگه ابوقریب را آن دسته از تماشاگران که کیفیت کار برایشان حائز اهمیت است، می پسندند. این اثر دارای کیفیت قوی و نگاه درستی است. خوشحالم که مردم از این فیلم استقبال کردند و به تماشای آن نشستند چون این قصه ای بود که مردم باید می دیدند.

در واقع می توانم بگویم که این فیلم ادای دینی بود به روزی که در دفاع مقدس گم شده است. صادقانه می گویم در تمام طول فیلم آرزو می کردم در تنگه ابوقریب حضور نداشتم و راحت می نشستم و با این فیلم زار می زدم.

قدس آنلاین: برخی هم معتقدند که تکنیک خوب فیلم باعث شده که مخاطب به خوبی از کار استقبال کند.

عزتی:ولی شک نکنید که داستان فیلم تاثیر خودش را روی مخاطب گذاشته است. الان دیگر مانند گذشته نیست که مردم به فیلمهای روز دنیا دسترسی نداشته باشند. این یک واقعیت است که به لحاظ تکنیکی ما همیشه عقب بوده و هستیم چون اصلا مال ما نیست و وارداتی است. ولی به هر شکل مطمئن باشید بخشی از این استقبال همان تکنیکی است که شاید در اجرای فیلمهای دیگر ندیده باشیم و اجرای این فیلم در ایران منحصر به فرد باشد ولی بخشی از این استقبال به داستان همان ادمهایی برمی گردد که در تنگه ابوقریب بوده اند.

قدس آنلاین: هر فیلمی را که در آن حضور داشته پر فروش بوده است چه ملاک و معیاری در انتخاب فیلمنامه وپذیرش نقش دارید؟

عزتی: خیلی موارد دست به دست هم می دهد فیلمنامه خوب، کارگردان خوب، مجموعه عوامل خوب و...وقتی یک تفکر خوب پشت کار باشد حتما اثر با موفقیت و استقبال مواجه می شود.

رسانه تصویری قدس آنلاین

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.