تحولات منطقه

حسین اسفندیاری گزارش داد عملیات بازگشت ۸۵ هزار و ۲۰۰ نفر از حجاج کشورمان با انجام ۳۱۶ پرواز از طریق ۱۹ فرودگاه کشور به اتمام رسید.

گزارش قائم مقام شرکت فرودگاه‎ها و ناوبری هوایی از عملیات بازگشت حجاج ایران از سرزمین وحی
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، حسین اسفندیاری، قائم مقام مدیرعامل شرکت فرودگاه‎ها و ناوبری هوایی ایران با بیان اینکه عملیات برگشت حجاج از 5 شهریور آغاز شده بود، اظهار کرد: عملیات بازگشت حجاج بدون وقفه ادامه یافت و با انجام آخرین پرواز در روز 25 شهریور، در فرودگاه گرگان به پایان رسید.

وی در مورد فرودگاه‎هایی که مأمور به انجام عملیات حج بودند، تصریح کرد: پروازهای حج در 19 فرودگاه شامل فرودگاه امام خمینی(ره)، فرودگاه مشهد، فرودگاه اصفهان، فرودگاه اهواز، فرودگاه ارومیه، فرودگاه بندرعباس، فرودگاه شیراز، فرودگاه گرگان، فرودگاه همدان، فرودگاه تبریز، فرودگاه ساری، فرودگاه کرمان، فرودگاه زاهدان، فرودگاه یزد، فرودگاه بیرجند، فرودگاه کرمانشاه، فرودگاه زنجان، فرودگاه بوشهر و فرودگاه رشت انجام شد.

اسفندیاری با بیان اینکه در عملیات بازگشت بالغ بر 85200 زائر بیت‎الله الحرام و دست‎اندرکاران حج به وطن بازگشتند، یادآور شد: در این مدت 316 پرواز انجام شد که از این تعداد 52 درصد را شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران و 48 درصد را شرکت هواپیمایی سعودی انجام دادند البته با وجودی که عملیات حج به طور رسمی توسط این دو شرکت انجام شد اما شرکت هواپیمایی قشم ایر نیز به منظور کمک به این عملیات، چند هواپیما در اختیار ناوگان شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران قرار داد که جا دارد از مدیریت و عوامل این شرکت تشکر کنیم.

وی در مورد میزان تأخیرات در پروازها گفت: امسال میزان تأخیرات بسیار کمتر از سال‎های گذشته بود به طوری که حتی 42 درصد از پروازهای برگشت با تعجیل انجام شد؛ یعنی با هماهنگی، زودتر از زمان مقرر انجام شدند. 19 درصد از پروازها با تأخیر زیر 30 دقیقه و 39 درصد پروازها با تأخیر بالای 30 دقیقه همراه بودند که از میان آنها تعداد بسیار اندکی تأخیر طولانی داشتند. در کل امسال میانگین تأخیرات 50 دقیقه بود و این آمار برای عملیات حج که به صورتی فشرده انجام می‎شود و با توجه به محدودیت‎هایی که در فرودگاه‎های جده و مدینه وجود دارد آمار مناسبی است.

قائم مقام مدیرعامل در امور فرودگاه‎ها با اشاره به اینکه همه ارگان‎های انتظامی و امنیتی اعم از سپاه، پلیس، عوامل وزارت اطلاعات، عوامل گذرنامه، گمرک و دیگر دستگاه‎های مختلف همکاری بسیار خوبی داشتند، گفت: با توجه به دستورالعمل‎هایی که برای مراحل رفت و بازگشت حجاج برای فرودگاه‎ها صادر کرده بودیم و با آمادگی‎ها و هماهنگی‎هایی که در درون هر یک از فرودگاه‎ها رخ داد، خوشبختانه همه مراحل با هماهنگی ارگان‎های فرودگاهی و غیرفرودگاهی به خوبی انجام شد و در بازدیدهایی که از فرودگاه‎های مختلف داشتیم شاهد انسجام فوق‎العاده‎ای در برنامه‎های کاری آنها بودیم به طوری که با نظم و ترتیب، ترمینال‎های ورودی خود را برای ورود حجاج آماده کرده بودند و فرآیند ورود، انجام کنترل‎های لازم و ترخیص و خروج حجاج در کمترین زمان ممکن انجام می‎شد.

وی در مورد خدماتی که بخش‎های غیر فرودگاهی ارائه کردند، گفت: برای نمونه مسئولان بهداشت و درمان در فرودگاه‎ها حضور داشتند و به انجام امور بهداشتی و قرنطینه می‎پرداختند و مسئولان پلیس راهور نیز در داخل و خارج از فرودگاه برای روانی و سهولت تردد مردم تلاش می‎کردند.

اسفندیاری با بیان اینکه در عملیات حج امسال در چند فرودگاه، به منظور افزایش کیفیت خدمت‎رسانی و رفاه حال مردم، برای اولین بار ترمینال مخصوص مستقبلین فعال شد، گفت: برای نمونه ترمینال مستقبلین فرودگاه ساری شامل فضایی 7 هزارمتر مربعی است و کمک زیادی برای پذیرش مستقبلین و فراهم کردن امکانات رفاهی آنها کرد.

وی با بیان اینکه پس از بررسی جامع عملکرد فرودگاه‎ها نتایج آن منتشر خواهد شد، گفت: اما در مجموع می‎توان گفت عملیات حج تمتع سال 97، با عملکرد خوب فرودگاه‎ها و به نحو مناسبی انجام شد. البته مدیران ستادی شرکت فرودگاه‎ها و ناوبری هوایی ایران نیز با نظارت مستمر و برطرف کردن مشکلاتی که به صورت مقطعی به وجود می‎آمد همکاری لازم را داشتند که همین جا از مدیران ستاد، مدیران فرودگاه‎های کشور و همه همکارانی که در عملیات حج درگیر بودند و همچنین از همکاران روابط‎عمومی نیز به خاطر انعکاس سریع و مناسب فعالیت‎ها تشکر می‎کنم و انشاالله از اجر معنوی زحمات شایسته خود بهره‎مند شوند.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.