به گزارش قدس آنلاین، محسن کوثری مقدم افزود: در اجرای این طرح که با همکاری ۱۰ ساله با موسسه تحقیقات علوم دامی کشور اجرا شد، کود مرغ پس از فراوری با ملاس غنی سازی شده است.
وی با بیان اینکه همه مراحل فراوری این کود زیر نظر دامپزشکی صورت می گیرد افزود: به علت احتمال وجود بیمارها و ویروس در کود مرغ، خام این کود در محل مرغداری میکروب زدایی و در محل کارخانه با غنی سازی و دادن بخار، عاری از بیماری می شود.
وی افزود: ارزش اقتصادی کود مرغ فراوری شده برای مصرف دام به مراتب بیشتر از مصرف در باغات و مزارع به صورت خام است و از آلودگی های زیست محیطی نیز جلوگیری می کند.
حسن ریوندی مسئول واحد طیور جهاد کشاورزی سبزوار نیز با بیان اینکه سالانه حدود یک و نیم میلیون تن کود مرغی در مرغداری های گوشتی تولید می شود گفت: با فرآوری این کود علاوه بر تامین منبع پروتئینی ارزان قیمت تر در مقایسه با دیگر نهاده ها از آلودگی محیط زیست جلوگیری می شود.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/
نظر شما