به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی گیلان ،سورنا چایچی مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گیلان ، گفت:در مجموع در گیلان ۲۱هزار تن تخممرغ تولید می شود که ۳هزار تن آن به صورت صنعتی و ۱۸هزار تن از سایر ماکیان بومی تولید میشود.
وی افزود: مردم تخممرغ محلی را مغذیتر و سالم تر میدانند و استفاده از تخممرغ های محلی در استان رو به افزایش است.
چایچی با بیان اینکه در تخم مرغ در پخت غذاهای گیلانی مورد استفاده قرار میگیرد،تصریح کرد: به طور معمول تخممرغهای تولید شده در استان در بازارهای شهرستانهای استان به فروش میرسند.
وی تصریح کرد: پروش مرغهای خانگی معمولا در جوار خانه های روستایی صورت میگیرد و انجام این کار منجر به ارتقای درآمد خانوارهای روستایی میشود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گیلان درخصوص افزایش جمعیت مرغ بومی گیلان گفت: گیلان از استانهای در معرض خطر آنفولانزا است و سال گذشته تعدادی مرغ بومی در گیلان معدوم شدهاند، اما در مجموع ما از افزایش پرورش مرغ های خانگی حمایت میکنیم.
انتهای پیام/
نظر شما