تحولات منطقه

گیلان- علی موسوی گفت:برداشت راتون که برنجی خوش طعم تر از برنج اولیه است در این شهر ستان آغاز شد.

آغاز برداشت برنج خوش پخت تالش
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی گیلان ،علی موسوی مدیر جهاد کشاورزی تالش گفت: ۳ هزار و ۱۰۰ کشاورز تالشی، برداشت راتون را از ۲ هزار و ۳۳۱ هکتار شالیزار خود آغاز کردند.

وی با بیان اینکه راتون برنجی خوش طعم تر از برنج اولیه است،افزود: پیش بینی می شود شالیکاران این شهرستان امسال بیش از ۲ هزار تن شلتوک راتون به ارزش یک و نیم میلیارد تومان برداشت کنند.

موسوی در خصوص میزان افزایش یا کاهش تولید این محصول نسبت به سال گذشته در تالش خاطرنشان کرد:به دلیل خشکسالی که امسال در زمان پرروش راتون در شهرستان تالش با آن مواجه شدیم، تولید این محصول نسبت به سال گذشته افزایش نیافته است اما کاهش هم نداشتیم.

وی با بیان اینکه راتون محصولی است کم رنج که از باقیمانده خوشه های برنج به دست می آید و دارای مزیت های فراوانی است،تصریح کرد: این زراعت یکی از راه‌ های افزایش محصول است که سبب ارتقای درآمد کشاورزان و استفاده بهینه از منابع می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی تالش گفت:این شهرستان ۱۶هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد و در ۲هزار و ۲۰۰هکتار از این شالیزارها پرورش راتون انجام شده است. تمام راتون پرورش یافته در این شهرستان از نوع هاشمی بوده است.

وی خاطرنشان کرد: راتون برنجی بسیار با کیفیت و خوش پخت است و مشتریان خاص خود را دارد.در مجموع این برنج علاوه بر مصرف خانوار کشاورزان در بازارها نیز به فروش می‌رسد. 

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.