به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، حضرت علی بن موسی الرضا(ع) در رساله ذهبیه فرموده اند: فواید گوشت وتخم مرغ شباهت های بسیاری به هم دارند( در گذشته به فواید گوشت اشاره کردهایم) به عنوان مثال موادی که دارای بیاض البیض است در تخم مرغ به حد کافی وجود دارد.
این مواد به گوشت بدن ما خاصیت ارتجاعی می دهد و خوراک خون ما است؛ بدن ما از این مواد تغذیه می کند و غدد ما برای ترشحات خود به مواد بیاض البیضی احتیاج دارند.
مواد بیاض البیضی خون را ترش مزه می کند و تعادل ترشی و قلیائی آن را حفظ می کند، از جمله ویتامین هایی که خیلی در ساختمان بدن و حفظ نظام آن دخالت دارد، ویتامین E است و بستگی کامل با نیروی جنسی و بقای نسل دارد.
بیشتر بخوانید: فواید و مضرات خوردن گوشت از دیدگاه امام رضا(ع)
تخم مرغ سرشار از این نوع ویتامین است، لذا در مورد کسانی که به بقای نسل اهمیت می دهند توصیه شده است.
کمبود این ویتامین عوارضی مانند عقیم شدن، سقط جنین، اختلال اعصاب و عضلات، نارس متولد شدن بچه و غیره را در بر دارد.
لازم به ذکر است ویتامین H که کمبود آن ضایعاتی را از قبیل امراض پوستی و لکنت زبان پدید می آورد، در زرده تخم مرغ به وفور یافت می شود، قدیمی ها به کودکان خود که لکنت زبان داشتند، تخم کبوتر میدادند.
انتهای پیام/
نظر شما