به گزارش قدس آنلاین، حسن صداقتی مدیر آموزش وپرورش خلیل آباد گفت: در سال جاری خوابگاه دانشآموزی کمیته امداد این شهرستان تعطیل شده است که تعطیلی این خوابگاه مشکلاتی را برای دانشآموزان محروم به دنبال داشته است و آنان برای رفع مشکل خود به آموزش و پرورش مراجعه میکنند.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه خوابگاههای دانشآموزی در حوزه آموزش و پرورش دایر است بر همین اساس و برابر سیاستهای کمیته امداد اعلام شده برای پرهیز از موازی کاری خوابگاه زیر پوشش کمیته امداد تعطیل شود.
مدیر آموزش و پرورش خلیلآباد با اشاره به اینکه تعطیلی این خوابگاه مشکلاتی را برای آموزش و پرورش به وجود میآورد، بیان کرد: آموزش و پرورش این شهرستان تنها در یک سری مدارس خاص همانند مدرسه نمونه و کاردانشها که قوانین خاص خود را دارند، خوابگاه دارد.
وی افزود: در مقطع متوسطه نظری خوابگاه دانشآموزی نداریم و در مدارس نمونه به دلیل قوانین و مقرراتی که دارند پذیرش امکان پذیر نیست.
صداقتی گفت: چون ما متولی دانش آموزان هستیم اعلام کردهایم اگر کمیتهامداد این فضا را در اختیار آموزش و پرورش قرار دهد برای دایر کردن خوابگاه، تامین نیرو و سرانه غذایی هیچ محدودیتی نداریم و پاسخگو خواهیم بود، همچنین با توجه به اینکه این خوابگاه منحصر به خود خلیلآباد نبوده و دانش آموزانی از کاشمر و بردسکن نیز داشتهاست به همین دلیل از زمان تعطیل شدن خوابگاه، دانش آموزان مجبور به رفت و آمد هستند.
وی عنوان کرد: براساس آنچه پیگیری شده گویا استان با واگذاری این فضا موافقت کرده اما هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است و امیدواریم هر چه زودتر این مشکل رفع شود.
مدیر آموزش و پرورش خلیلآباد با اعلام اینکه در حد امکان و فضایی که داشتیم توانستهایم تعدادی از دانش آموزان این خوابگاه را پذیرش کنیم، اظهار کرد: حدود ۴۰ نفر از دانش آموزان پسر مقطع متوسطه یک و دو از این خوابگاه استفاده میکردند.
وی افزود: اکنون آموزش و پرورش خلیلآباد دارای ۶ خوابگاه دختر و پسر با ۲۸۰ دانشآموز در شهرستان است؛ در حال حاضر مشکلی از نظر کمبود فضا در خوابگاهها نداریم و همین میزان جوابگو است. معتقدیم تا زمانی که دانشآموز مشکل خاصی ندارد نباید از خوابگاه استفاده کند و بدون شک مراقبت در خانهها بهتر از خوابگاه صورت میگیرد.
وی با اعلام اینکه اکنون خوابگاهها به صورت مشارکتی اداره می شوند، به وضعیت سرانه خوابگاهها اشاره کرد و گفت: از ابتدای امسال تاکنون یک مرتبه سرانه مربوطه واریز شده و همچنین سرانه آموزش و پرورش متفاوت واریز می شود و هر مقطع، روستا، شهر و مناطق محروم و برخوردار متفاوت است.
منبع: ایسنا
انتهای خبر/
نظر شما