به گزارش خبرنگار اجتماعی قدس آنلاین، حضرت علی بن موسی الرضا(ع) در رساله ذهبیه فرموده اند: در پاییز نیکو است که هر روز صبح جرعه ای از آب گرم بیاشامید، و بهتر است از خوردن سبزیجاتی مانند کرفس، نعناع و تره تیزک دوری کرد.
در پاییز بدن از لحاظ تبدیل و تحلیل مواد ترکیبی بسیار تنبل است، سستی بر اعصاب غلبه می کند و یک نوع حالت ضعف و کسالت که خمیازه و چرت از عوارض مشهود آن است، به انسان دست می دهد.
کرفس و نعناع گرچه از سبزیجات مقوی هستند، ولی از آن جهت که خواب آور هستند و اعصاب را تسکین می دهند، خوردن آن ها ضعف و کسالت را تشدید می کندY تره تیزک فشار خون را پایین می آورد و از این جهت که در پاییز فشار خون خود به خود بالا نیست خوردن آن پیشنهاد نمی شود.
آشامیدن آب گرم در صبح مخصوصا ناشتا ضربان قلب را تشدید می کند و یک نوع تلاطم در اعصاب و مجراهای خون به وجود می آید و این بهترین نتیجه ای است که می توان از خوردن آب گرم در پاییز گرفت.
همان طور که گفته شد عمده علت کسالت ها و سستی ها در پاییز از تسکین افراطی اعصاب و کندی جریان خون است، آشامیدن آب گرم در ناشتا علاوه بر آنکه دل و روده را نرم میکند، اشتها را زیاد و کار هضم را تسهیل می کند.
انتهای پیام/
نظر شما