تحولات منطقه

مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: سال زراعی جاری ۴۲۰ تن کنجد از کشتزارهای این شهرستان برداشت شد که نسبت به پارسال ۲۲ درصد بیشتر است.

برداشت کنجد در داورزن افزایش یافت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، حسین تاج آبادی افزود: ۴۰۰ هکتار از مزارع شهرستان داورزن سطح زیر کشت کنجد است که به لحاظ سطح کشت کنجد آبی رتبه نخست خراسان رضوی را دارد.

وی ادامه داد: اقلیم مناسب منطقه، دوره رشد کوتاه کنجد و افزایش حدود دو برابری قیمت این محصول نسبت به پارسال از عوامل رغبت کشاورزان داورزنی به کشت کنجد است.

مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: دانه روغنی کنجد در رقمهای بومی در مزارع این خطه کشت و محصول آن برای مصارف روغن کشی و استفاده خام دانه کنجد استفاده می شود.

وی با اشاره به اینکه کنجد سرشار از ویتامینها و مواد معدنی آهن، فیبر و منیزیم است ادامه داد: مصرف کنجد برای محافظت از سلامت قلب، بهبود فشار خون، مبارزه با سرطان، کمک به چربی سوزی و افزایش جذب مواد مغذی مفید است.

کشت کنجد ابتدای فصل تابستان آغاز و برداشت آن در نیمه نخست آبان ماه انجام می شود. کنجد، فلفل، خاکشیر، گندم، جو، پنبه و محصولات جالیزی از تولیدات کشاورزی داورزن هستند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.