به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، امید حاج محمدی امروز پنجشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تمام مراحل کشتار دام در کشورهایی که گوشت از آنها وارد کشور می شود، چه پیش از کشتار، چه در هنگام و پس از کشتار علاوه بر نظارت کادر دامپزشکی و بهداشتی کشور میزبان، توسط ناظرین بهداشتی و شرعی متشکل از دامپزشک و روحانی ایرانی که در کشتارگاه مستقر هستند، کنترل می شود.
ویبا بیان اینکه دام ها پیش از کشتار از نظر بیماری معاینه و سلامت آنها برای ورود به سالن کشتار تایید می شود، افزود: در هنگام کشتار مجددا لاشه ها بررسی شده و لاشه های بیمار حذف می شوند.
سرپرست دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: لاشه های سالم پس از کشتار به مدت ۲۴ ساعت در پیش سرد و در دمای ۱ تا ۴ درجه سانتی گراد نگهداری شده تا بهPH و دمای مناسب برسد و جمود نعشی لاشه ها صورت پذیرد.
وی تصریح کرد: خروج از پیش سرد منوط به تایید دامپزشکان کشور میزبان و دامپزشک ناظر ایرانی می باشد و نهایتا لاشه ها قبل از بارگیری با برچسب لیبل گذاری و در لفافه های مخصوص پیچیده شده و در کانتینرهای یخچال دار ویژه حمل گوشت با نصب ترموگراف برای ثبت نوسانات دمایی بارگیری می شوند.
حاج محمدی عنوان کرد: تمام شرایط بهداشتی گوشت سرد گوسفند وارداتی مورد تایید سازمان دامپزشکی بوده و مردم بدون هیچ گونه نگرانی می توانند مصرف کنند.
منبع: مهر
انتهای پیام/
نظر شما