تحولات منطقه

حضرت امام رضا(ع) در کتاب طب الرضا به مزایای مصرف خشکبار برای انسان و درمان بیماری‌ها پرداخته اند.

مزایای مصرف خشکبار برای بدن و درمان بیماری‌ها
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش خبرنگار اجتماعی قدس آنلاین، حضرت علی بن موسی الرضا(ع) در رساله ذهبیه فرموده‌اند: خوردن میوه های خشک بسیار مفید است.

مراد از میوه های خشک ظاهرا خشکبار است، مانند پسته، بادام، فندق، گرد، سنجد و امثال آن.

پسته از نظر قدما گرم و خشک است و از نظر دانشمندان جدید دارای مقادیر زیادی ویتامین "ب" است؛ پسته مقوی است و خون را زیاد می کند، حافظه را تقویت، بدن را فربه و مجرای تنفس را باز می کند.

فندق روده و معده را قوی می کند، روغن آن بهترین داروی سینه درد، سرفه و ریزش مو است و دارای مقادیر زیادی کلسیم و املاح معدنی است.

بیشتر بخوانید: خوردن چه گوشتی در فصول سرد سال مفیدتر است؟

طبق فرموده امام هشتم شیعیان (ع)؛ بادام برای تقویت حافظه و بینایی بسیار مفید است و در مورد دردهای شکم وسینه سودمند بوده و سرفه خشک را درمان می کند.

بادام در بهبود زخم معده مورد استفاده قرار می گیرد و دارای ویتامین "آ" ، "ب" ، قند چربی، مقداری چربی مفید، آهک و فسفر است و از ویتامین "ث" مقدار قابل توجهی در آن دیده نمی شود و به همین علت قدما آن را گرم و تر می دانند.

گردو دارای آهن، فسفر، مس، ویتامین"ب" و "ث" است، انگل معده را دفع می کند و برای بیماران سل و قند بسیار مفید است.

و در آخر سنجد دارای مقادیر زیادی ویتامین "ک" و جوهر مازو(اسید گالینیک)، ضد اسهال و خونریزی است.

لازم به ذرک است، سِنجد برای سینه مفید بوده، سموم معده و را از بین می برد و سر درد را تسکین می دهد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.