به گزارش خبرنگار قدس آنلاین سید محمد مجتبی حسینی معاون امور هنری وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی دراختتامیه بیست و پنجمین جشنواره بین المللی تئاتر کودک و نوجوان استان همدان گفت :خوشحالم که در این ایام و در روز میلاد پیامبر اکرم(ص) و فرزند کریمش در بیست و پنجمین ایستگاه قطار تئاتر کودک هستم و امیدوارم که این جشنواره به اتفاقات خوش مزین شده باشد.
وی با بیان اینکه میزبانان ابن جشنواره از همین امروز با شور و ذوق نقشه جشنواره ۲۶ ام را در سر می پرورانند، افزود: فرهنگ و هنر هر جامعه به نوعی نحوه ابراز احساس در آن جامعه است و بیان کننده کیفیت زندگی آن هاست.
حسینی ادامه داد: در واقع فرهنگ و هنر تجلی اندیشه ها و بیانگر زندگی اجتماعی مردم آن جامعه خواهد بود.
حسینی اظهار کرد: شناخت و طریق تعالی این هنر باید در دستور کار قرار گیرد و چرا که تئاتر بنا به پیشینه و اثرگذاری آن از مهترین جلوه های هنری است و همیشه در اولویت دولت ها و حکومت ها قرار داشته است.
معاون امور هنری وزارت ارشاد تصریح کرد : برای تداوم همدلی،نشاط و مسئولیت پذیری اجتماعی باید به هنر به عنوان عام و به تئاتر به عنوان یک رسانه اجتماعی در جامعه توجه شود چرا که تئاتر مردم را به گفت گو، تعالی و صلح سوق می دهد.
وی بیان کرد: جشنواره تئاتر کودک یک کیمیای همدلی است و این همدلی بارها وبارها تجربه شده است.
وی ادامه داد: تئاتر امروز متعهدانه به وجود آمده و علاج آسبب ها خواهد بود و به شکل دلخواه می آموزاند.
حسینی بیان کرد :تئاتر کودک و نوجوان امروز در یک صدسالگی خود قرار دارد و این مهم به همت باغچه بان قد کشید و به باغستان امروز رسید و باید بی درنگ شنیده شود.
وی با بیان اینکه باید شگرد های تربیتی در نمایش بازنگری شود و هم قدمی خانواده ها و همکاری آنها میتواند در تاثیرگذاری آن نقش آفرین باشد.
معاون امور هنری وزارت ارشاد در پایان از مسئولین استان و هنرمندان سخت کوش تئاتر تشکر کرد و گفت: تئاتر پدیده آورنده امید است و رو ترقی است و ما نیز با تاسیس تماشاخانه های مخصوص تئاتر کودک توجه خود را بیش از پیش نشان خواهیم داد و در سال بعد به جز در همدان به موازات در دیگر استان های خواهان این جشنواره را برگزار خواهیم کرد.
انتهای پیام/
نظر شما