تحولات لبنان و فلسطین

معاون امور ورزشی اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: ۹۸۱ ورزشکار، مربی و سرپرست فعال در ۴۲ رشته ورزشی از این استان به المپیادهای استعدادیابی کشور اعزام شده اند.

۹۸۱ ورزشکار خراسانی به المپیادهای استعدادیابی اعزام شدند

امیر زارعی روز دوشنبه در نشست خبری افزود: المپیادهای استعدادیابی برای ورزشکاران طیف سنی ۱۲ تا ۱۵ سال از سراسر کشور در قالب ۷۲ رشته ورزشی که بر اساس برنامه ریزی وزارت ورزش و جوانان در مراکز استانهای مختلف برپا شده، هم اینک در حال برگزاری است.

وی خراسان رضوی را میزبان المپیادهای استعدادیابی در رشته های دوچرخه سواری، شنا و شمشیربازی اعلام و بیان کرد: وزارت ورزش و جوانان بر اساس نتایج المپیادها، عملکرد اداره های کل ورزش و جوانان استانها را ارزیابی می کند. در همین چارچوب زمینه سرمایه گذاری این وزارتخانه در استانها بر اساس استعدادهای شناسایی شده، فراهم می شود.
معاون اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی ادامه داد: این استان در چارچوب المپیادهای استعدادیابی تاکنون از نظر شمارش مدالهای طلا در رده چهارم کشور قرار دارد و امیدواریم تا پایان اجرای این برنامه جایگاه بهتری را در میان استانها کسب کند. پیش بینی می شود خراسان رضوی دست کم در ۷۰ رشته المپیادهای استعدادیابی کشور مدال کسب کند.
وی گفت: تامین هزینه میزبانی استان و اعزام ورزشکاران خراسانی به المپیادهای استعدادیابی در مجموع حدود هشت میلیارد ریال برآورد که عمده آن از اعتبارات وزارت ورزش و جوانان در حال تامین است.
رئیس هیات دوچرخه سواری خراسان رضوی نیز در این نشست خبری به پایان یافتن المپیاد کشوری این رشته در مشهد اشاره و بیان کرد: این استان در میان ۱۰۵ ورزشکار شرکت کننده در قالب ۲۹ تیم از سراسر کشور عنوان چهارم المپیاد استعدادیابی رشته دوچرخه سواری را کسب کرد.
مهدی روزبهان افزود: بر این اساس ۳۴ ورزشکار از سوی فدراسیون دوچرخه سواری به عنوان استعدادهای منتخب همین رشته ورزشی برگزیده شدند که هفت نفر آنان از خراسان رضوی هستند. این آمار نشانگر عملکرد مثبت استعدادیابی دوچرخه سواری در خراسان رضوی است.
رئیس هیات شنا، شیرجه و واترپلو خراسان رضوی هم گفت: در چارچوب المپیادهای استعدادیابی کشور این استان در دو رده سنی ۱۱ تا ۱۲ سال و ۱۳ تا ۱۴ سال از روز هشتم آذر ماه به مدت سه روز در استخر قهرمانی پردیس دانشگاه فردوسی میزبان ۳۵۰ شناگر و ۷۸ مربی و است.
مجید مشتاق عشق به حضور ۳۰ تیم در قالب ۱۷ ماده رشته شنا در این رقابتها اشاره و بیان کرد: با همکاری مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد شناگران خراسانی پیش از آغاز المپیاد استعدیابی طی ۱۰ روز در استخر دانشگاه تمرین کردند. بر همین اساس امید می رود که ورزشکاران خراسان رضوی با آمادگی بالا بتوانند رکوردهای کشوری شنا را ارتقا دهند.
رئیس هیات شمشیربازی خراسان رضوی نیز در ادامه این نشست خبری گفت: در چارچوب برگزاری المپیادهای استعدادیابی کشور، مشهد طی روزهای هشتم تا دهم آذر ماه جاری میزبان ۱۳۵ شمشیرباز نوجوان و مربی از سراسر کشور در مجموعه ورزشی صدر این شهر است.
علی یعقوبیان به آغاز کار استعدادیابی شمشیربازی در رده های پایه از دو سال پیش در خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: این استان نوجوانان شمشیرباز آماده ای در ترکیب تیم ملی و یا اردوهای انتخابی تیمهای ملی ایران دارد. بر این اساس امید بالایی برای کسب مدال تیمی و انفرادی در رشته های 'اپه، سابر و فلوره' در چارچوب المپیادهای استعدادیابی کشور توسط ورزشکاران خراسانی وجود دارد.
استان شش میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی علاوه بر فعالیت منظم ۳۲۰ هزار نفر در سطح باشگاههای ورزشی، ۸۷ هزار و ۶۰۰ ورزشکار سازماندهی شده دارد که در سه هزار مکان ورزشی عمومی، خصوصی و دولتی ورزش می کنند.
فعالیتهای جاری ورزشی در این اماکن مسقف و روباز شامل رشته های رزمی و توپی، فردی و گروهی است. اماکنی نظیر ورزشگاهها، استخرها و پارکهای آبی نیز در این فهرست قرار دارند. همچنین هزار و ۳۰۰ باشگاه در ۳۰ رشته ورزشی در سطح کلانشهر سه و نیم میلیون نفری مشهد دایر هستند.
منبع : ایرنا

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.