تحولات منطقه

علی بهره‌مند گفت: با وجود افزایش هزینه‌های تولید، شیرینی برای شب چله و شب عید افزایش قیمتی نخواهد داشت.

"شیرینی" تا پایان سال جاری هیچ‌گونه افزایش قیمتی نخواهد داشت
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، علی بهره‌مند رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، میوه‌فروشی و کافه‌قنادی تهران امروز در نشست خبری اولین نمایشگاه تخصصی قنادان کشور اظهار کرد: در این نمایشگاه اقدام به معرفی اصناف کوچک و متوسط این صنف در سراسر کشور پرداخته می‌شود.

وی افزود: سابقه فعالیت قنادان در دنیا به ۲ هزار سال قبل بر می‌گردد و پخت شیرینی در کشورمان سابقه طولانی دارد. همچنین اتحادیه قنادان از قدیمی‌ترین صنف‌های موجود در کشور است.

رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، میوه‌فروشی و کافه‌قنادی تهران با اشاره به دو رویداد پیش روی شب چله و عید نوروز گفت: همکاران ما خود را برای ارائه خدمت در این ایام آماده کرده‌اند، اما با وجود افزایش هزینه‌های تولید، هیچ‌گونه افزایش قیمتی برای این ایام و حتی پایان سال جاری نخواهیم داشت.

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه ۴۰ غرفه فعالیت خواهند داشت، گفت: ۳۵ هزار واحد قنادی در کشور داریم که این تعداد در استان تهران، ۲۵۰۰ واحد در استان تهران مشغول به کارند.

وی گفت: قیمت مواد اولیه تولید صنف ما در سال جاری افزایشی صددرصدی را تجربه کرده است. ما در سال جاری تنها ۲۰ درصد قیمت محصولات خود را در حدود ۳ ماه قبل افزایش دادیم.

قیمت جعبه از شیرینی بیشتر شد

بهره‌مند گفت: قیمت هر کیلوگرم جعبه شیرینی که در سال قبل ۴ هزار تومان بود امسال به ۱۵ تا ۲۲ هزار تومان رسیده است و نرخ آن از بعضی شیرینی‌ها بالاتر رفته است.

وی تاکید کرد که شیرینی‌هایی داریم که قیمت آن ۱۵ هزار تومان است اما در جعبه‌هایی گذاشته می‌شود که قیمت هر کیلوگرم آن ۲۲ هزار تومان است؛ در شرایط فعلی قیمت هر کیلوگرم کیک یزدی و دانمارکی از جعبه آن ارزان‌تر است.

وی گفت: صادرات در صنف قنادان به شکل قانونی وجود ندارد هر چند به شکل چمدانی و مسافرتی به کشورهای کانادا و کشورهای حاشیه خلیج فارس می‌رود، اما با توجه به ظرفیتی که داریم از مسئولان می‌خواهیم ما را برای صادرات ارزآوری در این صنعت یاری کنند.

بهره‌مند با بیان اینکه کاهش قدرت خرید مردم باعث کاهش میزان تقاضا در این صنف شده است، گفت: به دلیل کاهش قدرت خرید مردم و به تبع آن کاهش تقاضا همکاران ما سعی کرده‌اند تا از افزایش دوباره قیمت‌ها جلوگیری کنند تا از این طریق هم بتوانند به قدرت خرید مردم کمک کنند هم ادامه فروش خود را داشته باشند.

وی با اشاره به مشکلات تامین مواد اولیه تولید گفت: هیچ کمبودی برای تامین مواد اولیه تولید نداریم اما این محصولات با قیمت‌های بالاتری به دست تولیدکنندگان این صنف می‌رسد و ما مجبوریم آنها را از واسطه‌ها و با قیمت‌های بالاتر خرید کنیم و با وجود درخواست رفع این مشکل اتاق اصناف و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران تاکنون راه‌حلی برای حل مشکل ما پیدا نشده است.

وی گفت: قیمت هرکیلوگرم شیرینی پاپیون درجه یک ۲۱ هزار تومان، شیرینی تر ۲۶ هزار تومان، کیک یزدی ۱۵ هزار تومان، دانمارکی با برنجی نیز ۲۱ هزار تومان است و در صورتی که واحدی بالاتر از این نرخ محصولات خود را در تهران به فروش برساند با آن برخورد خواهد شد و قیمت مابقی شیرینی‌ها بر اساس عرضه و تقاضا مشخص می‌شود که اتحادیه و بازرسی اصناف بر آن نظارت خواهند داشت.

بهره‌مند ادامه داد: قیمت هرکیلوگرم مغز گردو به بیش از ۱۳۰ هزار تومان و مغز پسته به ۲۰۰ هزار تومان افزایش یافته است که این امر مشکلات جدی برای همکارانمان ایجاد کرده است به طوریکه ۴۰ واحد صنفی فعالیت خود را در تهران تعطیل کرده‌اند.

بنابراین گزارش، اولین نمایشگاه تخصصی قنادان کشور در تاریخ ۱۹ تا ۲۱ ماه جاری در هتل المپیک تهران برگزار می‌شود و بازدید از آن برای عموم آزاد است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.