تحولات منطقه

جنبش مقاومت اسلامی حماس اعلام کرد که انتفاضه اول (انتفاضه سنگ) نقطه عطف مهمی در تاریخ مقاومت فلسطین در عصر کنونی به شمار می رود، این انتفاضه موجب نهادینه شدن وحدت ملی و تقویت همکاری ها و هماهنگی ها در تمامی سطوح و لایه های جامعه فلسطین شد.

حماس بر پایبندی خود به گزینه مبارزه مسلحانه تاکید کرد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش گروه بین الملل قدس آنلاین، این جنبش امروز شنبه با صدور بیانیه ای به مناسبت ۳۱ امین سالروز شکل گیری انتفاضه سنگ، تاکید کرد که انتفاضه سنگ یک قیام مردمی گسترده و وحدت بخش بود که یکپارچگی تمامی قشرها و توده های اجتماعی و تحکیم و تقویت مناسبات خ درون جامعه ای جزء شاخص ها و مولفه های اصلی آن به شمار می رود.

در بخش دیگر این بیانیه آمده است که مقاومت یک حق مشروع و قانونی است که تمامی قوانین و موازین بین المللی و ادیان آسمانی بر آن تاکید می ورزد، مقاومت مسلحانه گزینه راهبردی برای حمایت و حراست از مساله فلسطین و احقاق حقوق ملی فلسطینیان به شمار می رود.
در بخش دیگر این بیانیه می خوانیم که پس از گذشت ۲۰ سال از اشغال کرانه باختری و قدس و کرانه باختری و نوار غزه و در سایه تلاش های بی وقفه برای حذف ملت فلسطین و همچنین به سلطه درآوردن این ملت، انتفاضه سنگ شکل گرفت. 
در این بیانیه تصریح شده است:« پس از گذشته ۳۱ سال از انتفاضه سنگ ما اکنون به تحکیم و تقویت وحدت ملی و مشارکت واقعی و تغییر ساختار برنامه ملی بر اساس مبانی مستحکم و استوار نیاز بیشتری داریم.»
حماس اعلام کرد که این انتفاضه موجب رسوایی و انزوای رژیم صهیونیستی در سطح جهان و بین الملل شد، انگیزه های شکل گیری انتفاضه سنگ همچنان به قوت خود باقی است.
در این بیانیه تصریح شده است که انتفاضه سنگ پس از ۲۰ سال تلاش برای حذف مساله فلسطین و حذف آن از برنامه های محافل بین المللی از رهگذر جدا سازی جامعه فلسطین از عقبه عربی و اسلامی آن آغاز شد.
در این بیانیه خاطرنشان شده است که مساله فلسطین این روزها آماج خطرات و توطئه هایی چون معامله قرن قرار گرفته است که این امر موضع گیری یکپارچه و قاطع تمامی فرزندان ملت فلسطین را می طلبد.
حماس تظاهرات بازگشت آوارگان فلسطینی و لغو محاصره نوار غزه را نسخه ای از انتفاضه سگ خواند و بار دیگر حمایت و پشتیانی کامل خود از این تظاهرات تاکید کرد.
این جنبش با نثار سلام و درود به ملت فلسطین به خاطر پایداری و استقامتش در قدس، کرانه باختری، نوار غزه، سرزمین های اشغالی ۱۹۴۸ و اردوگاه های آوارگان در برابر تمامی توطئه ها، پایبندی آنان به حقوق و اصول و آرمان های ملی شان و همچنین حمایت آنان از مقاومت را ستود.
این جنبش ضمن مخالفت با معامله قرن و تمامی راهکارهای مطرح شده برای حذف مساله فلسطین و پایمال کردن حقوق ملی فلسطینیان و نادیده گرفتن این حقوق، از محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین خواست تا دست از اقدامات مجازاتی علیه مردم نوار غزه بردارد، نوار غزه که کانون نیروهای انقلابی و مبارزاتی علیه اشغالگران صهیونیست و طرح های شوم آنان برای حذف مساله فلسطین به شمار می رود.
در این بیانیه خاطرنشان شده است که تحکیم و تقویت وحدت و یکپارچگی ملت فلسطین و پی ریزی برنامه ملی در سرلوحه اولویت های حماس قرار دارد، مقابله با اشغالگران صهیونیست و برنامه ها و طرح های توسعه طلبانه و ویرانگرانه رژیم صهیونیستی از رهگذر مشارکت واقعی تمامی گروه ها و جریان های بالنده سیاسی و مبارز و دیپلماتیک فلسطین صورت خواهد گرفت.
در پایان این بیانیه آمده است که تلاش ها در زمینه عادی سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس و استقبال گرم و صمیمی از سران صهیونیست جنایتکار محکوم به شکست است و ملت فلسطین به هر قیمتی که شده در برابر عادی سازان روابط خواهد ایستاد، تعامل با رژیم صهیونیستی اشتباهی بزرگ و به مثابه خنجر زدن از پشت به ملت و مقاومت فلسطین است. 

منبع: مرکز اطلاع رسانی فلسطین

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.