به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، سید احمد مقدسی درباره دلایل افزایش قیمت گوشت گوساله در بازار اظهارداشت: قیمت این نوع گوشت در واحدهای دامداری افزایشی نداشته است ولی همچنان شاهد فاصله قیمت بین تولید تا مصرف هستیم.
وی با اشاره به قاچاق دام از کشور، اضافه کرد: طی ٤ تا ٥ ماه گذشته، هرکیلوگرم گوساله زنده بین ٢٠ تا ٢٢ هزارتومان عرضه شده و این عدد سال گذشته بین ١٨ تا ٢٠ هزارتومان بوده است به عبارتی تنها ١٠ درصد در این زمینه شاهد افزایش قیمت بوده ایم.
رئیس هیات مدیره انجمن صنفی گاوداران دلیل اصلی گرانی گوشت را قاچاق دام عنوان کرد و افزود: نوسانات قیمت ارز جذابیت هایی برای این کار ایجاد کرد ضمن اینکه صادرات دام از جمله دام سنگین ممنوع شد که در پی این مساله قاچاق افزایش یافت و می توان گفت همین امر باعث تغییرات قیمتی شده است.
مقدسی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تصویب قیمت ٢٠٠٠ تومان برای هرکیلوگرم شیرخام عنوان کرد: قیمت پایه شیرخام درب دامداری با چربی ٣.٢ درصد و پروتئین ٣ درصد ٢٠٠٠ تومان برای هر کیلوگرم تعیین شده که کرایه حمل و جوایز چربی و پروتئین نیز به این عدد اضافه می شود، به ازای دهم چربی یا پروتئین بیشتر از میزان مشخص، ٢٠ تومان پاداش داده می شود.
وی ادامه داد: در صورتی که قیمت نهاده ها تغییر نکند، نرخ تعیین شده، نرخ مطلوبی است و ما مشکلی نداریم.
منبع: مهر
انتهای پیام/
نظر شما