تحولات لبنان و فلسطین

رشت-فرهاد دلق پوش گفت: در حال حاضر ۱۰۲ هزار واحد صنفی دارای مجوز در استان گیلان فعالیت دارند که باید فضای لازم برای رونق اقتصادی ، تولید و سرمایه گذاری را فراهم کنند و در فعالیت های اقتصادی نقش فعالانه ای داشته باشند.

۱۰۲ هزار واحد صنفی در گیلان، پشتیبان بخش تولید و سیاست‌های اقتصادی کشور

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان؛ فرهاد دلق پوش رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان گیلان در گردهمایی هم اندیشی روسای اداره های صنعت، معدن و تجارت و اتاق های اصناف استان گیلان در خصوص موضوعات صنفی در شهرستان لاهیجان، افزود: ظرفیت های تولیدی کشور باید توسط بازار به سمت صادرات و بازارهای خارجی و گردشگران سوق داده شوند تا بتوانند موجب رونق اقتصادی باشند.

دلق پوش خاطرنشان کرد: در کل ۲۵میلیون نفر بطور مستقیم به اصناف و بازار وصل هستند که این جمعیت چرخ اقتصادی کشور را در عرضه و توزیع برعهده دارند و می توانند پشتیبان واقعی بخشهای تولید، صنعت و تجارت باشند.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود، کیفیت پخت نان را یک معضل در گیلان دانست و یادآور شد: ۲۰درصد قیمت نان در استان گیلان بخاطر رفاه حال نانوایان افزایش یافته که این افزایش از سال ۹۳تاکنون صورت نگرفته بود و از آنان نیز انتظار می رود نسبت به افزایش کیفیت نان اقدام کنند.

این مسئول بر حفظ اتحاد و انصاف که برگرفته از اسم اتحادیه و نام اصناف است تاکید کرد و گفت: بازارو اصناف همواره امین و معتمد جامعه و مردم بوده وهستند و هم اکنون نیز در شرایط دشوار اقتصادی مردم انتظار همگرایی و مراعات ویژه جهت عبور از مشکلات را دارند.

جلال الدین شکریه رئیس اتاق اصناف مرکز استان گیلان نیز در این مراسم گفت: جامعه اصناف باید اختلافات خود را کنار بگذارند و در شرایط فعلی اقتصادی، ایجاد وحدت بین اصناف امری ضروری است و با همدلی و هم افزایی می توان مشکلات را حل کرد.

وی تصریح کرد: اصناف در شرایط اقتصادی امروز سربازان خط مقدم جبهه اقتصادی کشور هستند و باید این مسیر را شجاعانه طی کنند که در این راه ، همه باید در کنار هم باشیم.

وی بخش خدمات را بسیار مهم دانست و اظهار داشت: در کشور نسبت به بخش خدمات بی توجهی شده در حالی که ۱۱۰کشور جهان، درآمدشان از بخش خدمات از سایر بخش های اقتصادی بیشتر است و در نظام صنفی کشور ما بخش خدمات مغفول مانده که باید به آن توجه شود.

به گفته شکریه، ۶۰درصد اشتغال در کشور را بنگاه های اقتصادی کوچک در دست دارند و این واحدها با تولید کالای اساسی، حذف موانع تولید ، اشتغال و قوانین مزاحم و کاهش شیب قانون در اقتصاد و تولید نقش مهمی دارند.

وی بر ایجاد شرکت های سرمایه گذاری صنفی به شکل ملی تاکید و اضافه کرد: با سرمایه گذاری سه میلیون واحد صنفی و توزیع در کشور و نوین سازی قانون تجارت می توان نظام مدیریت را مهندسی کرد.

یوسف اکبری پور رئیس اتاق اصناف لاهیجان نیز در این مراسم اظهار داشت: در شهرستان هفت هزار و ۵۰۰ واحد صنفی در قالب ۲۶ اتحادیه فعالیت می کنند که سالیانه یک هزار و ۴۰۰پروانه کسب توسط این اتاق صادر می شود.

وی افزود: ۳۵۰واحد صنفی فاقد پروانه نیز در این شهرستان شناسایی شده که برای آنها مجوز صادر می شود.

محمدعلی حسین نیا رئیس اداره صنعت ، معدن و تجارت شهرستان نیز در این مراسم گفت: لاهیجان به عنوان قطب صنعتی استان به شمار می رود و در این بخش ۹۹واحد صنعتی فعالیت دارند و تولید کیک، کلوچه و چای در لاهیجان به عنوان قطب تولید و صادرات است که به کشورهای عراق، آذربایجان، امارات، ترکمنستان و کشورهای آفریقایی صادر می شود.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون هشت هزار و ۸۰۰ شغل توسط واحدهای صنفی لاهیجان ایجاد شده و یک هزار و ۳۸نفر در سال جاری در دوره های آموزشی این اداره شرکت کرده اند که دو نمایشگاه تخصصی عرضه کالا نیز در این شهرستان تشکیل شده است.

به گفته حسین نیا، ۱۱هزار مورد بازرسی طی سال جاری در این شهرستان انجام و در این بازرسی ها ۸۵۰متخلف شناسایی شده که ۴۲مورد گشت مشترک با نیروی انتظامی و بهداشت نیز انجام شده است.

شهرستان لاهیجان در ۴۰ کیلومتری شرق مرکز استان گیلان واقع است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.