به گزارش قدس آنلاین، به نقل از سایت خبری کمیته امداد، حمید خوجانی معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد خراسان شمالی بابیان اینکه از میان افراد تحت حمایت این نهاد دو هزار دختر بازمانده از ازدواج وجود دارند، گفت: بخش عمده این دختران در روستاها ساکن هستند و سن بالای ۳۵ سال دارند و بهنوعی بازمانده از ازدواج محسوب میشوند.
وی بابیان اینکه هزار و ۲۰۰ نفر از این دختران در روستاها ساکن هستند، گفت: مشکلات اقتصادی و فرهنگی ازجمله عوامل تأخیر در ازدواج دختران تعیینشده است.
خوجانی ادامه داد: بر این اساس کمیته امداد این استان با برگزاری کلاسهای آموزشی و اردوهای فرهنگی برای این دختران در تلاش است مبانی ازدواج درست را به آنها آموزش دهد.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد خراسان شمالی همچنین از وجود چهار هزار و ۷۰۰ دختر در شرف ازدواج تحت حمایت این نهاد خبر داد و گفت: بیش از نیمی از این دختران ساکن روستا و دارای تحصیلات زیر دیپلم هستند.
خوجانی به فعالیتهای مختلف کمیته امداد در جهت ترویج و تسهیل سنت حسنه ازدواج و تحکیم و تقویت بنیان خانواده و همچنین پیشگیری از شیوع آسیبهای فردی و اجتماعی در بین جوانان در شرف ازدواج وزنان سرپرست خانوار اشاره کرد و ادامه داد: این نهاد برای تشویق و حمایت از ازدواج زنان سرپرست خانوار بستههای تشویقی را در دست اجرا دارد.
وی پرداخت کمکهزینه ازدواج و همچنین پرداخت تسهیلات اشتغال به همسران این بانوان را ازجمله بستههای حمایتی برای ازدواج مجدد این زنان عنوان کرد و ادامه داد: ساخت مسکن، استمرار پوشش درمان آنها و فرزندانشان از دیگر محتوای بستههای تشویقی برای ازدواج زنان سرپرست خانوار است.
خوجانی با اشاره به بالا رفتن قیمت کالاهای ضروری جهت خرید جهیزیه نوعروسان، گفت: اعتبارات کمکهزینه جهیزیه به نوعروسان تنها بخش کوچکی از نیاز خانوادهها را برآورده میکند لذا در این زمینه نیازمند کمکهای خیران هستیم.
/انتهای پیام
نظر شما