به گزارش قدس آنلاین، محمد نبوی فرد افزود: سالانه بیش از ۲۰۰ هزار تن گوشت قرمز در کشور توسط جمعیت عشایری تولید می شود که براساس اعلام مرکز آمار ایران هر نفر از عشایر گوشت مصرفی ۱۶ نفر را در ایران تولید می کند.
وی اظهار داشت: گرچه عشایر جمعیت اندک دارند اما در حوزه تولید گوشت قرمز نقش بزرگ و تعیین کننده ایفا می کنند.
وی با بیان اینکه سالانه بیش از ۱۲ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر این استان تولید می شود گفت: از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۹ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر استان تولید شده است.
نبوی فرد افزود: عشایر استان تولید گوشت قرمز را با نگهداری و پرورش حدود یک میلیون واحد دامی انجام می دهند.
وی جمعیت عشایر این استان را ۲ درصد کل جمعیت روستایی آن اعلام کرد و اظهار داشت: خراسان رضوی هفت هزار خانواده عشایری با جمعیت ۳۵ هزار نفر دارد که ۶ دهم درصد از کل جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری استان را تشکیل می دهند.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/
نظر شما