به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان همدان، حسن ربانی ارشد مدیر کل راه و شهرسازی استان همدان این هفته به مناسبت هفته حمل و نقل و راهداری پس از تبریک این هفته، گفت: حمل و نقل نقش بسیار مهمی در چرخه اقتصاد دارد و اگر با کمترین آسیبی مواجه گردد تمام چرخه دچار آسیب خواهد شد.
وی عنوان کرد: در دوسال گذشته با تلاش ها و پیگیری های مسئولین ذیربط ، این استان از نظر ریلی از دو مسیر حمل و نقلی به شبکه ریلی متصل شده .امید است در آینده نزدیک با برنامه ای که دیده شده به یک نقطه استراتژیک به منطقه غرب کشور از نظر صنعت ریلی تبدیل شویم.
ربانی در ادامه خلاصه ای از عملکرد حمل و نقل استان را ارائه نموده و گفت: در استان همدان سالانه ۱۲ میلیون تن کالا جابجا میشود، در ۸ ماهه امسال(سال ۹۷) ۷ میلیون و ۶۷۸ هزار تن کالا در استان همدان جابجا شده است که در این بین ۵۳۸ هزار و ۳۰۰ برگ بارنامه دراستان صادر شده که نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۲ و نیم درصد افزایش داشته است.
وی افزود: با توجه به برگزاری رویداد ۲۰۱۸ در هشت ماهه امسال ۳۴۵ هزارو ۳۲۶ سفر در استان همدان انجام شده که در این بین ۳ میلیون و ۳۱۵ هزار و ۴۱۶ مسافر جابجا شده اند.
ربانی یادآورشد: همچنین در این استان ۹۹ شرکت حمل و نقل، ۴ انجمن کارفرمایی و ۷ انجمن کارگری رانندگان وجود دارد.
وی با بیان این ملطب که بیشتر بار حمل و نقل استان ما بر عهده حمل و نقل جاده ای است، عنوان کرد: فعالان حمل و نقل در حقیقت سنگرداران بیسنگر هستند که جا دارد به خانوادههای عزیزان فعال در بخش راهداری و حمل و نقل جادهای خداقوت ویژه بگوییم افرادی که روزها، شبها و حتی هفتهها دوری را تحمل میکنند تا سرپرست خانواده آسایش را برای جامعه به ارمغان آورد و شاید کمتر فرصتی برای قدردانی از این عزیزان فراهم گردد.
ربانی ارشد اظهار کرد: راهداران نیز بهعنوان فرشتگان نجات جادهها و حافظان امنیت و آسایش آحاد مردم کنار فعالان حمل و نقل عمومی بسیار تاثیرگذار هستند افرادی که در سرما و گرما در خدمت آحاد جامعه هستند و هر روز شاهد تلاش آنان در نجات جان انسانها هستیم که به فرمودهی خداوند متعال کار آنان مصداق نجات جان همه انسانها است.
وی با اشاره به اینکه استان همدان از لحاظ آسفالت بودن راههای روستایی، جز پنج استان برتر کشور است، گفت: به لحاظ جمعیتی بیش از ۹۵ درصد از مردم استان ما از راه آسفالت روستایی مناسب برخوردارند و برنامه ریزی کشور برای آسفالت خانوارهای بالای ۵۰ میباشدکه پرونده ۵۰ خانوار در استان به طور کامل بسته شده و در حال حاضر برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار برنامه ریزی داریم.
ربانی با اشاره به اینکه برنامه بازآفرینی شهری از برنامه های به جد دولت تدبیر و امید است، بیان کرد: تا کنون در این استان ۹۵ محله و نزدیک به ۶۵ مرکز محله تاریخی و با ارزش شناسایی و تصویب شده است.
وی با بیان این مطلب که بازآفرینی شهری از مقوله هایی است که میتوان به عنوان رویکرد اقتصاد مقاومتی به آن نگاه کرد، گفت: امسال برنامه جامعی توسط دولت تدبیر و امید جهت حمایت از ساخت مسکن در محلات بافت فرسوده ابلاغ شده است.
وی ادامه داد: بنابراین از مردم و توسعه گران درخواست داریم که در این کار شرکت و اطلاع رسانی نمایند.
ربانی با اشاره به اینکه شعار امسال روز ۵ دی ماه مصادف با زلزله بم، تدبیر در حوادث جهت کاهش خسارت در راستای اقتصاد مقاومتی است، گفت: در همین راستا با توجه به زلزله خیز بودن استان، برنامه ای جهت مطالعه گسل های شهری شهرهای استان، پهنه بندی این گسل ها و ساخت و ساز روی آنها شروع شده که پایلوت آن شهرستان نهاوند است.
وی از دست اندرکاران ساخت و ساز درخواست نمود که استانداردها و مقررات ملی در ساختمانها را رعایت نمایند و د رادامه بیان کرد: اگر ارتقاء کیفیت سازه را رعایت کنیم به سمتی خواهیم رفت که دیگر نگران حوادث طبیعی نخواهیم شد چرا که زلزله ترسناک نیست ساخت و ساز غیر استاندارد ترسناک است.
انتهای پیام/
نظر شما